Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 15 de desembre del 2011

COMPROMÍS CONVERTIRÀ EN AL·LEGACIONS LA SEUA ESMENA A LA TOTALITAT ALS PRESSUPOSTOS 2012 DEL PP

La coalició ha presentat en el ple una alternativa pressupostària on fins i tot estableix una partida de 1.100.000 euros com a fons social


Compromís, després dels vots en contra del PP i de l’abstenció del PSOE i d’EU sobre la seua esmena a la totalitat dels pressupostos 2012 de Paterna, anuncia que “durant els propers 15 dies d’exposició al públic dels comptes municipals aprovats per a 2012 anem a transformar la nostra esmena a la totalitat en al·legacions. El Partit Popular, encapçalat pel senyor Lorenzo Agustí que utilitza a Palma com a escut, no ha volgut atendre al treball i a la proposta de Compromís”.

La portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, assenyala que “malgrat no tindre el recolzament de la corporació en el que considerem és una bona alternativa, que haguera evitat els 28 acomiadaments que seran efectius el dia 1 de gener, pensem que encara hi ha una ultima oportunitat perquè l’equip de govern del PP reconsidere els numeros que ha aprovat amb l’aplanadora de la seua majoria”.

La coalició, que ha començat demanant la retirada dels pressupostos 2012 del PP, també ha proposat en la seua esmena a la totalitat un Pla de Sanejament Pressupostari per a compensar el deute no en un any, sinó en quatre.
En este sentit, Ripoll explica que “era i és una opció que pensa en les persones i en el deplorable estat de les arques municipals, ja que amb el nostre Pla de Sanejament Pressupostari podiem arribar a un superàvit en 2015 de 7.893.819,82 €, mantindre l’ocupació sense acomiadaments per a continuar oferint serveis públics de qualitat en Paterna, congelar l’IBI que ha de pagar la ciutadania i, per últim, crear una nova partida de 1.100.000 euros per a establir un fons social que es destinaria a contingències derivades d’un enduriment de la crisi”.

Per a la regidora Loles Ripoll “el ple de hui ha estat un sensesentit perquè com s’explica que, abans d’aprovar uns pressupostos, s’aproven amortitzacions i la relació de llocs de treball (RLT). L’ordre més lògic seria al contrari: primer parlar de pressupostos i d’una plantilla pressupostària de personal, i després, amb els comptes municipals de 2012 aprovats, tractar acomiadaments i RLT”.

“Hui s’han vist i s’ha viscut moltes coses en el ple, sobre tot menyspreu als treballadors i a la tasca que ha de fer l’oposició per a garantir que hi haja una salut democràtica estable. Des de Compromís, com ja ho hem fet durant el ple, insistim que les bones maneres i el respecte entre tots, siguen corporatius, treballadors o ciutadania, és fonamental per a  cuidar les regles del joc democràtic. En cas contrari, estem perduts”, conclou Loles Ripoll.

Retalls: LEVANTE-EMV (15 desembre)

Publicacions digitals:
PATERNA AHORA
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
HORTANOTICIAS
LAS PROVINCIAS 
EL PERIODIC.COM