Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 5 de gener del 2012

COMPROMÍS ALERTA DE LA DESPROTECCIÓ DE LA VALLESA I L’HORTA AMB LA DESAPARICIÓ DE LA UNITAT POLICIAL DE MEDI AMBIENT DE PATERNA

La coalició demana explicacions a la regidora Inmaculada Rodríguez per botar-se l’acord plenari i deixar només un agent i un oficial, quan es va aprovar un total de cinc agents i un oficial

Compromís considera que “la reducció a l’expressió mínima de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local de Paterna és la seua mort anunciada, un fet que tindrà greus conseqüències com la desprotecció de la Vallesa i de l’Horta, ja que els efectius passen de sis agents i un oficial a només un agent i un oficial. Això vol dir que no es podrà atendre tot, i que els policies destinats a esta tasca arribaran fins on puguen, perquè no es poden clonar per a fer una cobertura com caldria. La prevenció i la vigilància en medi ambient són les grans oblidades en Paterna”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’equip de govern del Partit Popular s’ha de fer mirar eixa mania que té d’anar contra tot allò que estiga relacionat amb el medi ambient, com carregar-se primer l’Ecoparc i ara deixar ferida de mort a la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local, abocada a desaparèixer. Igual que sembla ser que ara que Gespa s’encarrega d’arreplegar residus, s’han multiplicat. Així que el medi ambient no és una prioritat i continua com a assignatura pendent de l’alcalde i del seu equip de govern en este 2012”.

Des de Compromís demanem a la regidora de Seguretat, Inmaculada Rodríguez, que ens explique les raons que l’han dut a botar-se un acord plenari de l’ultim ple ordinari, on clarament l’expedient reflexava que aquesta unitat policial baixava de sis a cinc agents i mantenia l’oficial. Què ha passat per a que ens trobem amb una panorama desolador i totalment distint?”, afegeix.

A més a més, el regidor de Compromís assenyala que “les propostes alternatives d’alguns oficials perquè aquesta unitat continuara no han estat escoltades, i ni tan sols la regidora de Seguretat ha fet l’intent de mantindre una reunió per a estudiar-les. Com tampoc ha mantingut una reunió amb els representants sindicals de la policia, i que pel seu càrrec hauria de mantindre. Una regidora de Policia que no mostra cap interés pels treballadors que té al seu abast, ens planteja seriosos dubtes al voltant de la seua gestió”.

Precisament, dins d’aquesta gestió “es troba la reunió que fa més d’un mes va dir que mantindria amb Governació per a demanar efectius de la policia autonòmica que vigilaren la Vallesa. I encara no es coneix el capítol següent”.

Per tot això, “insistim en demanar explicacions a l’alcalde i a la regidora en qüestió d’aquesta retallada brutal. Li recordem a la regidora que la Unitat de Medi Ambient no sols s’encarrega de vigilar els boscos, també porta tot allò relacionat amb animals i amb els vessaments industrials, amb la qual cosa hauria d’escoltar les propostes dels afectats abans de retallar dràsticament i provocar la desaparició dels agents de Medi Ambient”, conclou Juanma Ramón.

Retalls: 
LAS PROVINCIAS (5 gener)
LEVANTE-EMV (11 gener)

Publicacions digitals:
EL PUNT
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
LA NOTICIA DIGITAL