Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 4 de gener del 2012

LA COMISSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA VILA ROMANA CONTINUA

La coalició seguirà treballant per tal d’aclarir tots els dubtes relacionats amb la reparcel·lació urbanística i la troballa del jaciment romà a Paterna

Compromís, després de celebrar-se aquest matí una nova sessió de la Comissió Informativa sobre la Vila Romana de Paterna, considera que “és una bona notícia per a començar l’any la continuitat de les sessions de dita Comissió, creada a proposta d’una moció de Compromís i recolzada per tots els grups polítics de l’ajuntament”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hem sigut l’únic grup que ha presentat preguntes a la sessió de hui, ja que considerem que encara s’han d’aclarir molts punts. És fonamental que el govern municipal del Partido Popular informe amb absoluta transparència sobre tot el procés de planejament i reparcel·lació urbanística del sector Río i els Molins, els terrenys on aparegueren les restes arqueològiques d’època romana”.

Per a Juanma Ramón, “participar en aquesta comissió és una part més del nostre treball com a representants triats pel poble, assumint una responsabilitat que ens pertoca. Per això Compromís no consentirà  que es tanque en fals la Comissió quan no està tot dit sobre este expedient”.

En este sentit, Ramón afegeix que des de Compromís “també esgotarem totes les opcions existents per a protegir aquest jaciment, que dóna testimoni dels origens romans del nostre municipi. Més quan actualment es troben en la Fiscalia les pressumptes irregularitats sobre el procés urbanístic que va possibilitar la troballa. Per això les celebracions les farem quan tot s’aclarisca, li pese a qui li pese”.

Retall: LEVANTE-EMV (4 gener)

Publicacions digitals:
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
LEVANTE-EMV
LA NOTICIA DIGITAL