Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 10 de gener del 2012

COMPROMÍS IMPUGNA EL PLE DELS PRESSUPOSTOS I LA RLT

La coalició registra un recurs de reposició per a demanar que s’anul·len els acords plenaris de desembre, paralitzant la Relació de Llocs de Treball (RLT) i deixant sense efecte els comptes municipals d’enguany

Compromís, després d’estudiar les vies legals per a poder impugnar el ple ordinari del mes de desembre, ha presentat per registre un recurs de reposició on “sol·licitem que s’anul·len tots els acords que es prengueren en la sessió ordinària del 14 de desembre, i això inclou deixar sense efecte la Relació de Llocs de Treball (RLT) fins que es tracte la Mesa de Negociació, i deixar també sense efecte els pressupostos municipals de 2012, comptes que s’han aprovat inicialment i que estan a l’espera de l’aprovació definitiva”, explica el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

El regidor assenyala que “des que es va celebrar el ple de desembre hem contemplat diferents vies per a impugnar-lo i, finalment, amb aquest escrit adreçat a l’alcalde donem el primer pas perquè algunes de les decisions preses siguen declarades de nul efecte”.

En este sentit, Ramón insisteix que “drets que s’arrepleguen a l’article 23 de la Constitució s’agrediren, així com no es va motivar clarament la urgència dels punts de fora de l’ordre del dia, els pressupostos i la RLT. Uns punts importantíssims per al futur més immediat de Paterna, que no estaven dictaminats ni sotmesos a consulta de la comissió informativa respectiva. A l’escrit, argumentem legalment les raons que podrien fer nul·les totes les decisions que l’equip de govern del Partit Popular va prendre, emprant la seua aplanadora de la majoria”.

“Des de Compromís hem intentat la via del diàleg amb l’alcalde per a tindre un intercanvi d’opinions sobre els comptes municipals, la plantilla laboral i la RLT. Li demanarem una reunió, la va cancel·lar dos minuts abans de celebrar-se, ens prometé una altra data… Hem tornat d’un cap de setmana llarg i ningú s’ha posat en contacte amb el grup municipal de Compromís per a convocar-nos a una reunió. Però en la coalició anem per feina: fa dies que presentarem les al·legacions al pressupost 2012, i ara demanem amb aquest recurs que s’impugne l’últim ple ordinari de 2011”, subratlla.

“Volem una resposta, volem que es respecte el funcionament democràtic del consistori i no que vaja al toc de la campana del Partit Popular. Exigim que en 2012 l’alcalde i el seu equip de govern demostren que a Paterna la salut democràtica està millor que mai. Per això esperem que el nostre recurs tire endavant i que l’alcalde es replantege la manera de funcionar amb l’oposició”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retalls:
LEVANTE-EMV (10 gener)
LAS PROVINCIAS (10 gener)

Publicacions digitals: