Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 15 de febrer del 2012

COMPROMÍS EXIGEIX AGUSTÍ QUE EXPLIQUE PÚBLICAMENT CAUSES I CONSEQÜÈNCIES DE LA NUL·LITAT DEL PAI DE LA VILA ROMANA

La coalició demana transparència per a la tranquil·litat tant dels compradors de les finques afectades com de qui demana la protecció del jaciment arqueològic


Compromís, després de tancar-se aquest matí la comissió informativa de la Vila Romana, manifesta que “no està tot dit sobre aquest assumpte, sobretot el perquè es va incloure un vial municipal en la parcel·la del promotor. Està clar que ara s’anul·larà el PAI, tal i com ha exigit Fiscalia, però pensem que la ciutadania de Paterna mereix una explicació pública de Lorenzo Agustí”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, es mostra “satisfet per la decisió de rectificar per a restituir la legalitat urbanística i la preservació de la troballa de la Vila Romana. Però és imprescindible  saber cap on anem, quines conseqüències tindrà la nul·litat, a qui afectarà. Al Partit Popular li queda ara una tasca si més no complicada, ja que haurà de fer compatible la preservació del nostre patrimoni amb els drets dels compradors de les finques afectades”.

“Des de Compromís considerem que l’equip de govern ha de dissenyar una alternativa que no xafe els peus a ningú, que evite el conflicte social i d’interessos, i que no supose un cost afegit a l’ajuntament. Un mal de cap que es podia haver evitat si des d’un principi el PP haguera esclós el vial en la reparcel·lació aprovada pel mateix Agustí el 2007”.

“A la comissió informativa, el treball de la qual ha sigut molt positiu, ens han pintat un món de color rosa, tot legal i correcte, contràriament a la realitat manifestada ara per la Fiscalia. I més quan no s’ha aportat cap novetat i han reconegut allò que ja sabíem des del 2005: que el vial era municipal”, afegeix Ramón.

“Compromís continuarà des de la seua tasca fiscalitzadora com a oposició, vetlant pel correcte desenvolupament del nou procés de reparcel·lació que hui s’ha iniciat a instàncies del Fiscal, i demanant la responsabilitat que li pertoca a la Conselleria de Territori i Medi Ambient i a la de Cultura”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (15 febrer)

Publicacions digitals: