Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 13 de març del 2012

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE CONTINUAR AMB LA POLÍTICA FALTA DE TRANSPARÈNCIA QUE CARACTERITZA EL SEU GOVERN

El centre comercial del PAI de les Monges és una nova ‘cortina de fum preelectoral’

Compromís qualifica de “cortina de fum preelectoral d’Agustí” el centre comercial que l’empresa alemanya Bauhaus farà al nomenat PAI de les Monges en Paterna, ja que “de nou, i amb l’aparador que més li agrada a l’alcalde, el dels mitjans de comunicació, ens hem enterat de quan i com serà la nova superfície comercial que romandrà dins de l’àrea del municipi”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, afirma que “projectes com aquest no han de treballar-se en l’ombra, i més quan poden determinar el futur econòmic del poble. Una vegada més l’obscurantisme es passeja per la gestió del Partit Popular, amagant tot el procés previ a la presentació mediàtica, i una vegada més la premsa ens informa més que el cap de l’equip de govern de Paterna”.

Així, Ripoll assenyala que “l’ajuntament ha tancat d’una manera precipitada l’operació ja que abans podia haver informat a l’oposició. La data de finalització de les obres, 2014, és sospitosament propera a la data d’inici de les obres del mega centre d’oci i comercial Parque Ademuz, tot al voltant de les properes eleccions municipals. Un aspecte gens baladí i que fa que des de Compromís ens preguntem si Lorenzo Agustí ja està en precampanya, donat que només li queda el panorama polític local per a progressar políticament”.

“Recordem que aquest PAI va ser aprovat per tots els grups en desembre de 2006, quan significava uns ingressos d’uns 5 milions d’euros, i va modificar-se en 2010, amb el vot en contra de Compromís ja que el projecte suposava ingressar menys de la mitat dels diners previstos inicialment. Igual que aleshores, pensem que és una mala operació que ens impedeix obtindre uns ingressos majors, malgrat la crisi, i que les conseqüències seran la impossibilitat d’executar moltes inversions. No és la millor operació possible, ja que Lorenzo Agustí ha malvenut el patrimoni del poble de Paterna”, conclou Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE-EMV (14 març)

Publicacions digitals: