Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 14 de març del 2012

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE MALBARATAR ELS FONS DEL PLA CONFIANÇA PER A TAPAR FORATS

La coalició alerta que la Generalitat no paga i que mentre algunes de les obres estan aturades, d’altres, com el soterrament del metro, “són Expedient X”

Compromís considera que l’alcalde de Paterna “està fent servir els fons del Pla Confiança del defenestrat Camps per a tapar els forats que ha provocat amb el malbaratament fet durant la passada legislatura. Una actitud, la de Lorenzo Agustí, amb els diners públics que es pot resumir en la coneguda frase que igual serveixen para un roto que para un descosido, el leit-motiv dels ultims temps en el Partit Popular”.


El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “en l’últim ple ordinari, el de febrer, el nostre grup ja li va preguntar a l’alcalde què passava amb el soterrament de les vies del metro al seu pas per Paterna, i ell ens va contestar amb evassives, com si es tractara d’un Expedient X, dient que tot estava en estudi i que de moment fins d’ací un any no ens podia donar més novetats. Açò són llargues, i ja ni parlem de la perllongació del tramvia fins a Alborgí, que sembla estar al calaix dels projectes oblidats”.

Ramón recorda que el cap de l’equip de govern de Paterna “ha malbaratat electoralment, ensenyant la maqueta del soterrament de les vies del metro. I davant la dramàtica realitat econòmica ha abandonat el projecte sense cap explicació, havent tombat les grades del camp de futbol Gerardo Salvador i havent-se gastat 1.139.867 euros en el projecte de soterrament”.

A més a més, “a banda que es necessari ampliar el col·legi Sanchis Guarner tampoc entenem que decidisca finançar-ho amb els diners del metro, quan tots sabem que continua en l’aire i paralitzat el col·legi de Lloma Llarga, amb tota la incertesa que provoca en els pares dels possibles alumnes que estudiarien en aquest centre”.

“Però el pitjor de tot ja ho tenim al damunt, i és que la Generalitat, lluny de fer honor al nom d’aquest pla econòmic, està produïnt més desconfiança que altra sensació, ja que no està pagant i les obres que hi ha començades, com les del carrer 133 per posar un exemple, estan endarrerint-se i paralitzant-se perquè no arriben els diners que han de finançar-les”.

“No es pot estirar més el braç que la mànega i el Pla Des-Confiança ja ha esgotat qualsevol indici de confiança pels constants canvis de projecte fora de tots els terminis, per eliminar inversions estratègiques amb el transport públic (metro i tramvia) i perquè, com ja hem dit, les obres en curs estan parades a falta d’un finançament de la Generalitat que no acaba d’arribar”, explica Juanma Ramón.

“I la poca estima que sembla que li tenen des de la cúpula del PP a Agustí també pot estar darrere de la manca d’inversions a Paterna, diners que no hem d’oblidar que han de tindre el vist i plau de la Generalitat. Així, eixir-se’n de la línia que li marquen des de dalt es reflexa en les conseqüències que ara patix Paterna: sense inversions reals i sense infraestructures bàsiques com el col·legi de Lloma Llarga”.

“Des de Compromís demanem a Lorenzo Agustí i al seu equip de govern del Partit Popular que tinguen el coratge suficient per tal d’admitir davant la ciutadania de Paterna el seu més estrepitós fracàs a l’hora de conseguir diners públics per a enllestir infraestructures necessàries per al poble. I exigim que el funcionament de l’ajuntament no es deixe en mans de la improvisació més absoluta a la qual s’ha apuntat el PP”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: