Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 5 de març del 2012

COMPROMÍS ACUSA PALMA DE MALBARATAR DINERS DE LES RETALLADES DE PERSONAL EN EMPRESES EXTERNES PER A VIGILAR ELS FUNCIONARIS

La coalició exigeix a Lorenzo Agustí que rectifique i desautoritze al ‘milionari’ Palma que es vol gastar 7.500 € al mes en contractar a una empresa externa serveis que ja es fan

Compromís manifesta que el regidor d’Hisenda de l’ajuntament de Paterna “està lloïnt-se amb la seua economia empresarial aplicada a la política, sobretot amb l’última decisió que ha prés i que passa per voler contractar una empresa externa per a controlar i supervisar al personal que treballa en el consistori. El ‘milionari’ Manuel Palma està incurrint en un comportament irregular, duplicant tasques que ja es fan i costos. I tot amb l’únic objectiu de privatitzar el servei de personal de l’ajuntament”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “amb les xifres que treballa el regidor d’Hisenda, 360.000 euros de contracte per quatre anys de servei, que l’ajuntament haurà de pagar en 48 còmodes mensualitats de 7.500 euros, set persones de totes les que s’han acomiadat podrien haver continuat al seu lloc de treball”.

En este sentit, Ramón afegeix que “és molt greu i demostra la seua incompetència que una persona, que es regidora d’aquest consistori, no estiga informada que les tasques a encarregar a la consultora ja estan fent-se pel propi personal de l’ajuntament. Ara resulta que és competència impròpia que un consistori fiscalitze el treball dels funcionaris i per això busca qui li faça la feina fora?”.

Entre les tasques que hauria de fer l’empresa externa es parla de control del compliment dels horaris de personal de l’ajuntament, “que ja fitxa en una màquina que hi ha a l’efecte en les dependències municipals i que es revisa des de Personal; o també es parla de control del compliment dels serveis i treballs que es fan a l’ajuntament, tasca que realitza cada cap d’àrea. I fins i tot inclou que l’empresa externa ha de fer una redistribució del personal per a que no hi haja departaments sobredimensionats i d’altres que estiguen escasos de personal, quan s’ha estat dos anys reestructurant la plantilla i s’acaba d’aprovar una Relació de Llocs de Treball (RLT) que ha costat 120.000 euros”, comenta.

Des de Compromís qualifiquem aquesta acció del sr. Palma de barbaritat, de desmesurada, inconscient, irregular i immoral. I demanem una explicació perquè una idea com aquesta no és de fa un moment, i més quan ja està demanant que des de Intervenció es faça una retenció de crèdit per a cobrir una despesa anual de 90.000 euros durant quatre anys”.

Volem que el regidor d’Hisenda, el regidor de Personal i Lorenzo Agustí, rectifiquen immediatament i que a més expliquen el perquè de la duplicitat de serveis, la despesa desmesurada en temps de greu crisi, i que s’atrevisquen a dir perquè no fan ells el seu propi treball, acudint als caps d’àrea i evitant així la despesa en una consultora externa que aquest ajuntament no necessita”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (3 març)

Publicacions digitals: