Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 de març del 2012

COMPROMÍS CONSIDERA UNA ‘CACICADA’ D’AGUSTÍ NO DEIXAR PARLAR NI A L’INTERVENTOR, NI A LA SECRETÀRIA NI AL SEU REGIDOR PALMA

La coalició denuncia el cinisme de l’equip de govern que no ha sabut defensar a la població en un contenciós per a no pagar la pujada de l’aigua i tampoc està tornant els diners tal i com va prometre

La portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, critica que “l’actitud de l’alcalde respecte dels habilitats nacionals ens sembla que ha estat una cacicada ja que no els ha deixat parlar quan des de Compromís ens hem adreçat a ells per a demanar-los informació i assessorament com a experts administratius sobre assumptes que s’ha dut al ple de hui. I no content amb això, Agustí tampoc ha deixat al regidor d’Hisenda, Manuel Palma, parlar quan s’ha al·ludit a la seua persona. I per suposat , l’alcalde no ha contestat cap pregunta als regidors de la corporació en el seu torn”, explica Ripoll.

De nou aquestos professionals són objecte del menyspreu de l’equip de govern, i hui en concret de l’alcalde, actitud que és de tot menys democràtica. Un altre exemple d’aquest colp autoritari d’Agustí ha segut quan des de Compromís hem plantejat la moció in voce sobre que no es poden fer tanatoris al casc urbà, i l’alcalde no ha volgut ni votar la urgència. Però sí que saben, els de l’equip de govern aprofitar els arguments de l’oposició amb cinisme, quan no han sabut defensar a la població en un contenciós per a no pagar la pujada de l’aigua, i tampoc estan tornant els diners tal i com va prometre el PP”.

Tampoc és de rebut que el públic assistent, que al cap i a la fi és part de la ciutadania de Paterna, siga tractat com hui, sense donar solució als seus precs, molts relacionats amb que les seues reclamacions per registre no són ateses i que en cas de ser-ho reben per resposta el ‘vuelva usted mañana’”.

D’altra banda, els regidors de Compromís per Paterna, Loles Ripoll y Juanma Ramón, després de votar en contra de la urgència dels punts de fora de l’ordre del dia del ple de hui donats en junta de portaveus mitja hora abans, “hem decidit abandonar el nostre seient de regidors i no estar en la votació de punts tan importants com el requeriment de la Delegació de Govern per tal d’anul·lar la RPT, l’informe d’Intervenció sobre la modificació dels pressupostos o el pla d’ajust econòmic. Precisament per eixa importància pensem que havien d’estar tractats com a assumptes del ple ordinari i no hem volgut ser partíceps d’una falsa democràcia”.

“Hem proposat abans de tot que es fera un ple extraordinari per a tractar tots aquestos punts i donar temps a estudiar els expedients a l’oposició. Però l’alcalde, que hui especialment ha segut del no pel no, ha volgut continuar amb la seua farsa que sempre recolza en la seua majoria. Agustí no deu saber que la majoria no dóna impunitat”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ 
CRÓNICA PATERNERA