Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 de març del 2012

COMPROMÍS PER PATERNA SECUNDA LA VAGA I REGIDOR I ASSESSORES RENUNCIEN AL SOU DE LA JORNADA

La coalició presenta per registre d’entrada l’escrit de renuncia al salari del 29M


El grup municipal de Compromís per Paterna “vol secundar la vaga general convocada en tot l’Estat espanyol, i per aquesta raó tant el regidor com les dos assessores de la formació, que cobren el sou de l’ajuntament, renuncien a cobrar-lo el dia de la vaga. I per a què així siga, hem presentat  per registre d’entrada un escrit a l’efecte”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que  “considerem que és necessari secundar la vaga com a mostra del rebuig de Compromís a la reforma laboral del govern del PP. Exigim els nostres drets laborals i socials, i per això fem vaga. Volem un futur i una dignitat laboral I social per a tots”.

Segons afirma la regidora Loles Ripoll, la reforma laboral “lluny de constituir, com proclama el PP, un equilibri de condicions, és l’expressió d’un nou i greu desequilibri entre empresaris i treballadors, que no fomenta l’ocupació i posa els fonaments d’un nou i injust marc de relacions laborals, donant total llibertat a l’empresari, ja que reforça la seua hegemonia a costa de reduir la intervenció dels treballadors i dels poders públics”.

A més a més, Compromís per Paterna instal·larà demà una taula informativa, a la porta de l’ajuntament, “per tal d’explicar els termes de la reforma laboral, aprovada pel govern de Mariano Rajoy, a les persones que no els coneguen o tinguen dubtes”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.