Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 28 de març del 2012

COMPROMÍS DENUNCIA QUE L’ALCALDE NO HA PRESENTAT CAP PLA D’AJUST A L’OPOSICIÓ ABANS DEL PLE I EXIGEIX RESPONSABILITATS

La coalició subratlla que el dèficit actual està en 13 milions, havent-se incrementat en uno, i que el termini per a presentar el pla s’acaba el 31 de març

Compromís denuncia que “quan queden hores per a la celebració del ple ordinari de març, encara no tenim notícia de si existeix o no un pla d’ajust econòmic per a Paterna. I més quan el termini per a presentar-lo s’acaba el proper dia 31 de març”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “d’aquesta manera és molt complicat exercir la nostra tasca fiscalitzadora de les accions de l’equip de govern, ja que demà ens desdejunarem amb que aquest assumpte aparega fins i tot com a punt fora de l’ordre del dia. No es poden fer declaracions triomfalistes com les ultimes, dient que hi ha un superàvit de 3 milions en la liquidació del pressupost de 2011, quan resulta que el dèficit és de 13 i no 12 milions com s’havia previst”.

Precisament, Ripoll afirma que “tampoc hem vist cap expedient sobre la dita liquidació i tampoc sabem per quin capítol va l’estat d’execució del pressupost. Sabem que demà s’aprovarà en la Junta de Govern Local, just abans de la celebració del ple que no l’inclou en el seu ordre del dia, la qual cosa és una mostra més de la inexistent transparència que campa per l’equip de govern del Partit Popular en Paterna”.

Per tot això, “cal que l’alcalde assumisca la seua responsabilitat i tanque tots els fronts que té oberts econòmicament parlant, ja que a estes hores de hui tampoc s’ha inclós al ple de demà l’anul·lació dels pressupostos i de la Relació de Llocs de Treball (RLT) que es va aprovar definitivament en gener, acció que ha exigit la Delegació de Govern, i que és ignorada intencionadament per Lorenzo Agustí”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: