Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 20 de març del 2012

COMPROMÍS ES REUNEIX AMB ELS SINDICATS PER MOSTRAR EL SEU SUPORT A LA VAGA GENERAL DEL 29M

El síndic de Compromís, Enric Morera, es reuneix hui a les 9:15 h en les Corts, amb una delegació dels sindicats majoritaris per mostrar el recolzament de la coalició a la Vaga General del pròxim 29 de març que han convocat els representants dels treballadors

Per a Compromís s’ha de seguir protestant i reclamant la recuperació dels drets socials, una participació massiva en la Vaga General transmetrà un missatge contundent de la ciutadania contra una mesura tan injusta i antisocial com ho és la reforma laboral imposada pel Partit Popular.

Des de la coalició d'esquerres, verda i valencianista s'està en contra d’una reforma laboral que s’entesta en reproduir i fomentar un model de treball precari imposant unes pitjors condicions per als treballadors, mentre es beneficia descaradament a la patronal.

Segons ha assenyalat Morera "l’augment constant de l’atur està evidenciant el fracàs de la política econòmica del Partit Popular que està centrada únicament en aplicar retallades i menyscabar drets socials per a reduir el dèficit. Això lluny de solucionar el greu problema d’atur està empitjorant-lo.”

“El PP ha de deixar de negar l’evidència del fracàs de mesures neoliberals com la reforma laboral que agreujaran la nostra situació econòmica i augmentar l’atur”.

Segons Morera “calen polítiques d’estímul de l’economia per a superar esta crisi i mentre que tant el govern de la Generalitat com el govern central no ho assumisquen i canvien dràsticament el sentit de les seues mesures, lamentablement, la nostra situació econòmica no millorarà i no es crearà ocupació”.