Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 de març del 2012

INICIATIVA CELEBRA DEMÀ EL SEU 3er CONGRÉS EN QUÈ ES RENOVARAN ELS ÒRGANS DE DIRECCIÓ I ES VOTARAN LES NOVES NORMES DE COMPROMÍS

Es celebrarà demà a les 11 hores en la seu central d'UGT a València


Iniciativa del Poble Valencià celebra el pròxim dissabte 31 de març el seu 3er Congrés General. Els militants d’esta formació ecosocialista es reuniran a partir de les 11 hores en el saló d’actes de la seu central d’UGT a València (Arquitecte Mora, 7) per debatre i votar sobre el funcionament i futur del partit.

El Congrés començarà amb la presentació d'organitzacions i persones convidades per part del co-portaveu d’Iniciativa, Paco Garcia, qui també farà el balanç dels darrers dos anys del partit i donarà pas a la Intervenció Política que correrà a càrrec de la co-portaveu, Mònica Oltra.

Seguidament tindrà lloc la presentació, debat i votació de les Normes i el document "Més Compromís" que fixen el funcionament estable de la coalició que Iniciativa manté amb el Bloc i Els Verds-EE. Estes noves normes de Compromís, que també debatran i votaran el mateix dissabte els altres partits, estableixen una nova direcció i òrgans de la coalició així com donen cabuda a l'adhesió política, amb igualtat de drets i obligacions, de totes les persones independents que volen formar part de Compromís.

El següent punt de l’ordre del dia serà el debat i votació de la Ponència Política, el document que marca les línies polítiques a seguir pel partit ecosocialista. Ja per la vesprada es produirà la presentació de la Ponència d'Estatuts, que proposarà una sèrie de millores en els estatuts d’Iniciativa que seran debatuts i votats per la militància.

Tancarà el Congrés la renovació dels òrgans directius del partit. Primer amb la presentació dels candidats i candidates a portaveu d’Iniciativa, màxim càrrec de direcció de la formació, que seran triats directament per la militància. Amb la proposta i votació dels membres de la Mesa Nacional, màxim òrgan representatiu del partit ecosocialista, finalitzarà el 3er Congrés General.