Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 16 de març del 2012

PLANTEM UN NINOT EN LA FALLA MUNICIPAL DE PATERNA!


El grup municipal de Compromís en Paterna ha fet la seua xicoteta aportació a la falla municipal del poble. En la imatge teniu el ninot que hem fet. I rodejant-lo teniu a la portaveu municipal i regidora, Loles Ripoll; al regidor Juanma Ramón; i al també membre de Compromís en Paterna, Emili Mira.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No lo entiendo...4 años en contra de la falla municipal y ahora participan en ella..incoherencia pura y dura.. Lo que son capaces por una foto..más trabajar y menos protagonismo!

Juan Manuel ha dit...

Hem estat criticant la despesa, els diners gastats en la falla, sense cap explcació, ni justificació...només diguent-nos que estava patrocinada, per patrocinadors encara desconeguts tot i les reiterades preguntes de Compromís...eixa és la crítica!...no contra la Falla
Enguany hem col.laborat amb la JLF amb una cadira buida un "trasto" vell, com és tradició, criticant els retalls en personal de l'Ajuntament la pujada d'impostos i l'empitjorament dels serveis publics ja que el personal no dona "abasto" (mateixa faena, menys treballadors) i s'acumulen expedients...l'ànim no és criticar el treball dels funcionaris que encara estan a l'Ajuntament, sinò la falta de personal per a que tot vaja com hauria d'anar...Eixe és el nostre treball, intentar transmetre el missatge, on siga...I la critica fallera tradicionalment s'ha gastat precisament per això.