Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 d’abril del 2012

COMPROMÍS RECLAMA LA CELEBRACIÓ URGENT D'UN PLE MONOGRÀFIC EN LES CORTS SOBRE LES RETALLADES EN SANITAT I EDUCACIÓ

El grup parlamentari Compromís ha registrat en les Corts una petició de convocatòria urgent d’un ple monogràfic per a tractar sobre la incidència en el nostre territori de les noves retallades en Sanitat i Educació anunciades pel govern de l’Estat

 
Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “el retall sense precedents que vol aplicar el govern de Mariano Rajoy en la sanitat i educació pública amenaça amb agreujar la ja nefasta situació dels serveis públics en el País Valencià”.

“Estes retallades van a suposar canvis dràstics en aspectes fonamentals dels serveis públics de sanitat i educació que rep la ciutadania, uns serveis que són competència de la Generalitat, per este motiu creiem necessari la celebració d’un ple extraordinari”.

Segons Oltra “este ple s’ha de produir abans de la celebració del Consell Interterritorial de Salut que convoca el govern de l’Estat i que serà l’encarregat de decidir en què es concretaran les retallades. Les Corts han de debatre sobre quina ha de ser la postura a defendre pel Consell, que pel bé de tots els valencians i valencianes hauria d’oposar-se contundentment a estes retallades que sentenciarien un servei públic de salut que ja es troba sota mínims”.

“No podem permetre que amb la quartada de les exigències dels mercats el Partit Popular liquide l’Estat del Benestar”, ha conclòs Oltra.