Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 d’abril del 2012

EXPLIQUEM A LA CIUTADANIA DE PATERNA QUÈ FAN LES ADMINISTRACIONS AMB LA PUJADA D'IMPOSTOS

Gràcies a totes les persones que dimecres 11 d'abril, en el Teatre Capri, assistireu a la xarrada sobre la pujada de l'aigua, el fem, i la contribució, acte organitzat per Compromís per Paterna 


L'especialista en temes econòmics de Compromís en Paterna, Javier Armesto, va ser qui començà a parlar explicant a fons el rebut de la contribució o IBI, i la pujada tan escandalosa que s'ha patit i que durarà almenys fins l'any que vé.

A continuació el regidor de Paterna, Juanma Ramón, va parlar de l'aigua i de la tamer, a més de la taxa del clavegueram / tarifa mediambiental. I el diputat de Compromís en les Corts, Juan Ponce, va fer una detallada explicació de la gestió de residus i les conseqüències en estalvi que tindria si es realitzara com cal.

I ara ja estem preparant la següent xarrada. Seguirem informant!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perdéis el tiempo..a quien se le ocurre hacer una charla en plenas pascuas..día de fútbol con la liga en juego para el barça y el Madrid..y el Valencia jugandose la 3 plaza.. Vamos estáis más perdidos que los de Lost.. Siempre nos quedará cambiar el voto..espero que el PSOE despierte de una vez!!!