Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 17 de maig del 2012

COMPROMÍS DEMANARÀ QUE PATERNA ES SOLIDARITZE CADA 17 DE MAIG AMB ELS COL·LECTIUS LGTB

Hui es celebra el Dia contra la LGTBfòbia i la formació reclama la fi de tota discrimianció per motiu d’orientació sexual i identitat de gènere

 
Compromís presentarà al ple ordinari del mes de maig una moció “per a que cada 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBfòbia, el municipi es solidaritze amb les persones lesbianes, gais, transexuals i bisexuals (LGTB) que pateixen discriminació per motiu de la seua orientació sexual i identitat de gènere”.

Així, “proposem que el dia institucionalitzat com a data commemorativa, és a dir el 17 de maig, l’ajuntament penge la bandera LGTB, la de l’arc de Sant Martí, per tal de deixar palesa la seua solidaritat”, explica el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

El regidor assenyala que “la LGTBfòbia és un odi i menyspreu cap a lesbianes, gais, transexuals i bisexuals que mata, i ho fa de moltes maneres. No només empunyant armes, també ocasionant i facilitant problemes de salut. En molts casos ha portat i encara porta a joves i no tan joves a cometre suïcidi, perquè no troben altra eixida al patiment que els causa la seua discriminació. Els índexs de suïcidi en el col·lectiu LGTB doblen, i fins i tot tripliquen, el d'altres col·lectius en risc d'exclusió social”.

“Considerem que tant el Govern Central, la Generalitat i els ajuntaments valencians han de treballar més activament perquè la vida i els drets de les persones LGTB es respecten, promovent el reconeixement legal dels seus drets civils i que es faça realitat el seu dret a la salut”.

“I el 17 de maig, Dia contra la LGTBfòbia, ha de servir per reclamar, doncs, la fi de tota discriminació per motiu d'orientació sexual i identitat de gènere i per reconèixer que la igualtat legal és el mecanisme més eficaç per combatre-la. La lluita contra la LGTBfòbia és la lluita de totes i tots, és la nostra lluita”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: