Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 15 de maig del 2012

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LES 4.000 FACTURES DE PROVEÏDORS SÓN RESULTAT DEL MALBARATAMENT DEL PP

La formació critica que este crèdit costarà a les arques municipals uns 10 milions d’euros en interessos, com a mínim, que suposaran menys inversions en els barris de Paterna

 
Compromís, després del ple extraordinari de maig on el PP ha aprovat l’ICO per a pagar 26.673.434,13 d’euros a proveïdors, denuncia que “això que l’equip de govern ens ha presentat és una solució al desgavell econòmic que ells mateix, han propiciat. Porten, com a senya d’identitat de la seua ineficiència en la gestió econòmica d’aquest municipi, 4.000 factures que es deuen a proveïdors. I tot això és la conseqüència d’estirar més el braç que la mànega”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha destacat que “ho han fet perquè ni tan sols han volgut escoltar ni tindre en compte cap de les propostes econòmiques que des del primer moment ha volgut plantejar-los Compromís. Però a més, el pitjor de tot és que com estem sotmesos al dictat dels mercats, el tipus d’interés podria variar des de hui al moment de signar el crèdit. De moment sabem que els interessos que en un principi s’han calculat des d’Intervenció són 10 milions, en uns moments que qualsevol despesa és un drama. I no oblidem que aquestos interessos significaran que els barris de Paterna es queden sense inversions”.

D’altra banda, Ripoll recorda que “de la proposta pressupostària que va fer Compromís, el PP no sols no volgué ni estudiar ni debatre el pressupost alternatiu que presentàrem, sinó que l’alcalde, en l’últim ple, fins i tot va negar l’existència de l’Oficina de Control Pressupostari, ignorant la proposta feta pel nostre grup municipal al ple de setembre de 2011 i, atenció, aprovada per unanimitat de tota la corporació.
“Però sembla que no haver acceptat la seua oferta per a dur una regidoria ara és un càstig per a tota la vida, ja que cada vegada que volem parlar de pressupostos alternatius ens condemna amb la mateixa cantinela: que haguérem agafat la competència. Significa això que no podem parlar de pressupostos ja mai més? L’alcalde s’oblida que la tasca de l’oposició és fiscalitzar les accions de govern, entre elles les relatives al pressupostos municipals”.

Segons Loles Ripoll, “en Compromís ho hem dit en moltíssimes ocassions: és de justícia pagar als proveïdors. Però el que no és de justícia és que el PP continue amb la seua mala gestió, ineficàcia i ineficiència. I tot amb l’hermetisme que sempre els acompanya davant les propostes de Compromís que, d’haver-les escoltat, ara podríen haver-los donat alguna idea per tal de reconduir la pésima situació econòmica a Paterna”.

Publicacions digitals: