Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 4 de juny del 2012

COMPROMÍS DENUNCIA QUE AGUSTÍ CREARÀ UN ALTRE POLÍGON INDUSTRIAL QUE COMPETIRÀ AMB ELS EXISTENTS

La formació critica que tota l’operació s’ha fet al marge de l’ajuntament, de l’oposició i del teixit empresarial de Paterna

Compromís considera “una nova operació d’imatge de l’alcalde l’anunci fet de crear un altre parc empresarial, a banda dels existents en Paterna, ja que d’entrada no hi ha cap conveni perquè és una carta d’intencions, signant un full sense membret ni els noms que identifiquen als signants, sense que Agustí tinga la legitimació per signar un conveni que primer hauria d’haver passat pel ple de l’ajuntament si realment fóra un conveni i no una bomba de fum”.

Segons el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, “aquest parc s’establirà en uns terrenys militars situats entre Carrefour i Lloma Llarga, amb la qual cosa ja està anunciant compromisos de planejament adquirits al marge del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), independentment que s’utilitze la via del Decret d’Actuacions Estratègiques de la Generalitat”.

“Precisament això demostra i confirma el fracàs en la gestió de l’alcalde, ja que on va aquest parc empresarial són els terrenys que es valoraven per a ubicar IKEA i el centre de Puerto Ademuz”.

El regidor explica que “mentre en Font del Gerro es buiden les naus i en Tàctica ni han arribat a construir-se totes les parcel·les i les naus no estan totes ocupades, el nou projecte agreujarà la situació econòmica d’aquestes àrees empresarials de Paterna”.

“Sorprén que la delegació de Paterna a la ciutat de Wuxin haja estat formada només per l’alcalde i el seu cap de premsa, sense la presència de cap tècnic municipal ni de cap representant de l’entitat Paterna Ciudad de Empresas. I no sabem on quedarà la promesa de crear llocs de treball per a la ciutadania de Paterna, en primer lloc per les limitacions legals i, en segon, perquè les empreses xineses solen ocupar a treballadors xinesos”.

“Insistim en què tot s’ha dut de manera opaca, que no hi ha cap expedient obert, que ni Intervenció, ni Secretaria, ni Contractació, ni Urbanisme, tenen detalls sobre aquest viatge ni tampoc sobre la tramitació del conveni. Tot apunta que pot haver acords secrets que podrien ser susceptibles d’alguna intervenció judicial”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (2 juny)

Publicacions digitals: