Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 21 de juny del 2012

COMPROMÍS DESVELA QUE LA TAMER ES POT PAGAR DIRECTAMENT A L’EMTRE

La formació denuncia que l’Ajuntament no ha informat que ja estan disponibles els impresos per a pagar la Tamer fora del rebut de l’aigua


Compromís per Paterna vol “traslladar a la ciutadania del municipi que la Tamer, inclosa dins del rebut de l’aigua i que ha pujat exageradament incrementant l’import final a pagar, es pot abonar directament a l’Entitat Metropolitana del Tractament de Residus (Emtre) mitjançant un imprés. Sol·licitud que, d’altra banda, tant les companyies d’aigua com el mateix ajuntament han amagat que existeix per a evitar-se maldecaps administratius”.

Segons el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, “aquest descobriment desmunta l’actual xantatge que no pagar suposa que es talle l’aigua i obri una nova possibilitat de fer efectiu el pagament de la Tamer. A més, les companyies d’aigua no podran negar-se a separar-ho perquè en realitat elles tampoc han demanat permís al titular del rebut per a passar el concepte de Tamer”.

Aquestos impresos estan disponibles en l’Emtre des de l’any 2008, sense que es tinga coneiximent d’ells per part dels abonats. En el cas de Paterna, una vegada més l’ajuntament ha fet gala de l’oscurantisme que el caracteritza, ja que disposen d’aquestes sol·licituds per a lliurar als veïns i no s’ha fet cap campanya informativa al respecte. I el surrealisme arriba a tal punt que des del PP es marquen un farol dient que demanarien a l’Emtre el pagament diferenciat del rebut de l’aigua, és a dir, demanar que facen allò que es pot fer des de 2008. Una altra bomba de fum de Lorenzo Agustí i el regidor Romero”.

“Amb això queda clar que ni Agustí torna la taxa, com va prometre, ni pot desvincular-se de l'Entitat Metropolitana, ni està facilitant als veïns la informació per a que puguen pagar o no i quan la tasa metropolitana. Només busquen un titular de premsa, i darrere no hi ha més que enganys a la ciutadania”.

En este sentit, Ramón explica que “en la xarrada que Compromís ha fet sobre el fem de 2006 i la brutal pujada d’impostos en Paterna, també informarem sobre la propera campanya que anem a encetar perquè la ciutadania sàpiga que es pot separar el pagament de l’aigua del de la Tamer, sense por a que ens tallen l’aigua per no abonar el rebut”.


Retall: LEVANTE-EMV (21 juny)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
CRÓNICA PATERNERA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada dia una de nova.