Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 20 de juny del 2012

COMPROMÍS INFORMA A LA POBLACIÓ SOBRE L’ESTAT ACTUAL DE LA TAXA DEL FEM DE 2006-07

La formació ha organitzat per a hui, dia que s’acaba el termini per a pagar voluntàriament el fem de fa sis anys, una xarrada sobre la pujada d’impostos en Paterna


Compromís per Paterna, dins de les seues activitats adreçades a la ciutadania del municipi, ha preparat per a hui dimecres una xarrada-debat on explicarà “quina és la situació actual de la taxa del fem de 2006 i part de 2007, i que molts veïns de Paterna no pagaren creent-se la promesa de qui es presentava a alcalde, Lorenzo Agustí, que anava a llevar-la”. La xarrada serà a les 18.30 hores en la sala polivalent del centre de salut de Campament.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “molta gent encara ens pregunta què poden fer amb el rebut que els ha arribat a casa, reclamant-los eixos diners de fa sis anys, amb un recàrrec. Cal pagar perquè en cas contrari el ciutadà es converteix, per obra i gràcia de l’alcalde, en morós i no pot sol·licitar cap subvenció o ajuda municipal. I més quan a partir de demà acabe el termini voluntari de pagament, l’ajuntament començarà a embargar els comptes corrents i posar un recàrrec del 20% més els interessos”.

“Per aquesta raó, ahir hem pogut veure cues llarguíssimes a l’única entitat bancària que fa el cobrament en Paterna, i que només té una sucursal. És un maltracte, en tota regla, del regidor Manuel Palma al ciutadà”. 

Ramón també assenyala que “des de Compromís estem esperant que la Sindicatura de Comptes ens conteste sobre si la taxa ha prescrit i les responsabilitats legals de Lorenzo Agustí per no cobrar-la en temps i forma. En cas d’haver prescrit, per no haver paralitzat el cobrament, l’ajuntament haurà de tornar  l’import a totes les persones que ja l’han pagat”.
D’altra banda, “en la xarrada també parlarem de l’escandalosa pujada dels impostos en el nostre poble: l’aigua, la tamer i la contribució o IBI. Donarem opcions a la població que vol manifestar el seu malestar davant aquest abús de l’administració local”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.


Retalls:
LEVANTE-EMV (20 juny)
LAS PROVINCIAS (20 juny)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
LAS PROVINCIAS.ES
CRÓNICA PATERNERA
EL PUNT