Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 2 de juliol del 2012

COMPROMÍS AMB EL VEÏNS DE SANTA RITA

Sopar popular dels veïns de Santa Rita per a celebrar que no s'instal·larà un tanatori al barri


El dissabte 30 de juny al c/Viriat de Paterna, al voltant de les 9 de la vesprada, els veïns de la barriada de Santa Rita anaven parant taula i posant cadires per a sopar. Al voltant de 80 persones es congregaren per a celebrar la fita aconsegyuida, deslliurar-se de la instal·lació d'un tanatori que volien posar-los al veïnat.

L'Ajuntament de Paterna, després de modificar el PGOU vigent, alliberava a tots els barris de Paterna de la molèstia de suportar l'esmentat servei funebre. Gràcies a una moció presentada per Compromís que donà lloc a una Mesa de Treball, on s'aconseguí el consens per arribar a bon port.

Al sopar es van sumar els representants de Compromís, Emili Mira i Anna Violeta Ruiz, que departiren amb tot el veïnat de Santa Rita congregat al voltant de la taula. En acabar l'àpat, el president de l'associació de veïnsprengué la paraula per donar les gràcies a tothom i a continuació Emili Mira digué als comensals que Compromís també volia sumar-se a la joia de la gent de Santa Rita, i que si tots es mantenen units, i amb força, s'aconsegueixen les coses més difícils. I els va encoratjar a mantenir-se tots units.