Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 9 de juliol del 2012

COMPROMÍS REUNEIX MÉS DE 250 PERSONES AL SEU TRADICIONAL SOPAR A LA FRESCA

Els diputats de les Corts Fran Ferri i Juan Ponce, i el diputat de la corporació provincial, Emili Altur, assisteixen a la trobada



Compromís per Paterna va superar totes les previsions al sopar a la fresca celebrat anit en el municipi. I és que més de 250 persones ompliren la plaça del Poble de Paterna per tal de compartir companyia, entrepà i música.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, destaca que “el sopar a la fresca és una manera diferent de traslladar les propostes de la nostra formació a la ciutadania, a més de donar opció a les persones assistents que puguen mantindre un contacte directe amb la gent que està en les Corts, en la Diputació, en una alcaldia o en una regidoria”.

La regidora Ripoll, en el seu parlament, a més de fer menció de les retallades que afecten el centre Francisco Esteve i de recordar la tasca que es fa des de col·lectius com la Granja Julia, va anunciar als assistents que després de l’estiu es farà una assemblea per a començar a treballar en el “més Compromís, una nova etapa de la coalició oberta a tots aquells que volen transformar la societat valenciana”.

Precisament, els diputats de les Corts, Fran Ferri i Juan Ponce, i el diputat de la corporació provincial, Emili Altur, s’adreçaren al públic de les taules amb parlaments breus i certers on la idea de “fer més compromís” era la protagonista, ja que la coalició ha encetat un procés de canvi per a consolidar-se i créixer. A més a més, també hi hagué ocassió que el públic traslladara les seues preocupacions als diputats mitjançant preguntes que s’havien arreplegat durant tota la setmana.

D’altra banda, la vetlada va comptar també amb les actuacions d’Eva Dènia, Marina Alcantud, Pilar Sifre, Teresa Segarra i Apa, “a qui els agraïm la seua col·laboració per a que el sopar a la fresca fóra més agradable a tots els assistents”.

Retall: LEVANTE-EMV (11juliol)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
CRÓNICA PATERNERA