Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 6 de juliol del 2012

TANQUEM EL CURS POLÍTIC AMB EL SOPAR A LA FRESCA DE HUI

Mònica Oltra, Fran Ferri i Juan Ponce han confirmat la seua assistència aquesta nit a les 21 hores en la plaça del Poble de Paterna


Compromís per Paterna tanca el curs polític celebrant un sopar a la fresca hui divendres, a les 21 hores, en la plaça del Poble de Paterna. Es tracta d’un encontre on també es comptarà amb la participació dels diputats de Compromís en les Corts: Mònica Oltra, Fran Ferri i Juan Ponce.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “aquesta és la nostra cita habitual de cada estiu, amb els amics de Compromís i amb la ciutadania que vullga afegir-se a compartir una estona agradable amb bona companyia i un entrepà”.

Ripoll assenyala que “soparem, escoltarem música i també parlarem de la tasca de Compromís tant en l’àmbit local com en l’autonòmic, sense oblidar el paper que està desenvolupant a Madrid el nostre diputat Joan Baldoví. Farem balanç del primer any de la segona legislatura en Paterna i repassarem tot allò que ha estat assumpte candent com els malaurats incendis que han cremat el país i el sisé aniversari de l’accident de la línia 1 del metro”.

A més dels diputats de les Corts, al sopar a la fresca de Compromís per Paterna també estaran amb la seua música Pilar Sifre, Marina Alcantud, Teresa Segarra i Apa, i Eva Dènia.

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
CRÓNICA PATERNERA