Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 14 de febrer del 2008

"Treballarem per a la ciutadania atenent la nostra lleialtat i responsabilitat cap el nostre programa, i representant els vots que ens van recolzar"

"Continuarem treballant per a la ciutadania atenent al nostre compromís, lleialtat i responsabilitat cap al programa polític amb què ens vam presentar en el municipi, i representant a la ciutadania que ens va recolzar amb els seus vots. Continuarem la nostra labor en este grup municipal, que també integra Esquerra Unida, per a construir una oposició oberta i participativa que constituïsca una alternativa real al govern del Partit Popular de Paterna".
Estes són les declaracions que han realitzat este matí les regidores de la coalició Compromís per Paterna, Loles Ripoll i Cristina Domingo, com a reacció a la petició de les seues actes per part d'EU de Paterna, una informació que ha sigut publicada recentment en la premsa local. Les regidores han volgut deixar ben clar que la coalició segueix activa en el consistori de Paterna; que Esquerra Unida evidentment forma part de la mateixa; i que té la porta oberta a la participació i al consens. No obstant això, Ripoll i Domingo han incidit que ambdós representen a una coalició formada per tres partits, i que són regidores d'este grup i no sols d'una de les formacions que l'integren. "La ciutadania ha votat a una coalició amb tres sigles i també ens ha votat a nosaltres com a regidores, encara que no sempre les sigles reflecteixen el projecte davall el qual s'emparen", han manifestat en referència a la situació concreta que travessa Esquerra Unida.
"Actualment EU ja no arreplega el seu projecte original, ni és fidel a si mateixa, ni a les seues bases fundacionals ni als seus objectius i plantejaments: estan portant a la pràctica uns criteris sectaris de l'esquerra, que es basen en l'exclusió d'aquells que no pensen exactament com ells i està criticant més a la resta de partits progressistes que al propi Partit Popular", han explicat. "Nosaltres pensem que hem de buscar els nombrosos punts comuns i no les diferències dels grups que integrem el sector situat a l'esquerra del PSOE. Perquè la ciutadania el reclama i perquè la llei electoral no deixa una altra possibilitat per a fer front al bipartidisme", han assegurat.
Per la seua banda, des del Bloc de Paterna, el seu portaveu, Vicent Jutglà, ha subratllat el suport i recolzament del seu grup a les dos regidores que estan representant al grup municipal en l'Ajuntament. "Les regidores han sigut triades per la ciutadania com a representants d'una llista que està formada per tres partits, per la qual cosa des del Bloc entenem que la postura d'EU està absolutament falta de sentit", ha aclarit Jutglà. A més, el portaveu ha recordat el coordinador d'EU que la llista té un orde i que en el cas que alguna de les regidores haguera deixat els seus càrrecs, seria un representant del Bloc el que passaria a ostentar l'acta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé ahí las concejalas!!

Anònim ha dit...

RESPETO AL VOTANTE QUE OS VOTO PORQUE TANTO TU LOLES COMO CRISTINA REPRESENTABAIS A EUPV. salisteis elegidas por ESQUERRA UNIDA DEL PAIS VALENCIA, SI NO OS SENTIS REPRESENTADAS POR EUPV. LO MINIMO QUE TENEIS QUE HACER ES DIMITIR Y QUE CORRA LA LISTA. Y NO VENGAIS CON EL CUENTO DEL BLOC, QUE LE TOCA A ELLOS, PUES SI QUE PASA, ELLOS DE MOMENTO NO HAN TRAICIONADO AL ELECTORADO. ME GUSTE O NO. PERO YO VOTE A LOLES Y CRISTINA POR SER DE ESQUERRA UNIDA DEL PAIS VALENCIÀ. NO POR INICIATIVA NI COMPROMIS NI CRISTO QUE LO FUNDÓ. SI AHORA OS SENTIS REPRESENTADOS POR OTRO PARTIDO (INICIATIVA, O EL PSOE O DONDE QUERAIS IR) PRESENTAROS POR EL PARTIDO QUE ACTUALMENTE OS SENTIS REPRESENTADOS, Y LA CIUDADANIA QUE ELIJA SI QUIEREN QUE ESTEIS EN EL AYUNTAMIENTO COMO INICIATIVA O NO

SIMPLEMENTE ME SIENTO DECEPCIONADO Y UTILIZAADO MI VOTO A EUPV. EN LAS MUNICIPALES (EU.BLOC.VERDS) PARA LAS PERSONAS QUE HAN SALIDO ELEGIDAS POR EUPV. NO DEJEN SU ACTA DE CONCEJAL Y DESARROLLEN SU OPCION POLITICA DONDE TOCA EN INICIATIVA. PERO CON EL RESPALDO DE LA CIUDADANIA. NO APROVECHANDOSE LOS VOTOS DE LA GENTE DE EUPV. DEL PCE LA GENTE DE IZQUIERDAS DE PATERNA, PARA SU BENEFICIO PERSONAL

SOLO PIDO RESPETO PARA LA GENTE DE PATERNA QUE VOTO A VOSOTRAS 2, COMO INTEGRANTES DE ESQUERRA UNIDA.

POR DIGNIDAD Y COHERENCIA SI NO SOIS DE EUPV. COGER LOS TRASTOS Y A CASA, NO APROVECHEIS EL CARGO Y LOS ASESORES.