Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 10 de juny del 2008

Aplec de mùsica en valencià

La música valenciana, com una de les manifestacions més arrelades al País Valencià, constitueix un fenomen únic i exclusiu de la nostra terra.
La música, interpretada exclusivament en la nostra llengua pels nostres cantautors i grups de músics, ajuda a preservar la cultura valenciana més genuïna.
Davant l’abandonament i oblit que pateix aquest col·lectiu per part l’administració general, i també perquè cal treballar en pro de la defensa de la llengua valenciana i per tant de la cultura, és important impulsar des dels ajuntaments la nostra cultura i la nostra música, sobretot pel que fa a la gent jove que promou la nostra llengua i té menys possibilitats de promoció. És per això que aquest Ajuntament

ACORDA
Primer. Que l'Ajuntament de Paterna organitzarà un aplec anual de música en valencià a fi de promocionar als grups joves, i especialment els músics del nostre municipi.
Segon. Que aquesta jornada es compondrà, almenys, de tres actuacions: una d'aquestes haurà d'estar protagonitzada per un grup en valencià amb el suficient tiró per moure els assistents; l'altra actuació haurà de comptar amb un grup de la nostra comarca, i l'última correspondrà a un grup del municipi, per tal de donar-lo a conéixer i potenciar als artistes locals.
Tercer. Que aquest aplec s'acompanyarà d'activitats esportives i excursions guiades per la ciutat, així com altres espectacles com ara teatre en valencià, tal com s'ha fet amb èxit en altres municipis del País Valencià, que ja disfruten d'aquest tipus d'iniciatives de dinamització juvenil, cultural, i turística.
Quart. Que el preu de les actuacions siga atractiu i estiga subvencionat per a la gent jove, i rebaixat per als empadronats, a fi de motivar l'assistència del públic jove a l’espectacle.
Quint. Que el Consell Assessor de Joventut participe en l'elaboració del festival, les seues característiques, els integrants, la ubicació i d'altres.
Sisè. L'Ajuntament de Paterna publicitarà la realització d'aquest concert i exposarà les bases per als participants del municipi –si n’hi ha més d'un grup caldrà fer un concurs– així com per als grups d'altres localitats. Així mateix, l'Ajuntament haurà de fer una campanya informativa entre els joves amb l'objectiu de donar a conèixer la data, el lloc, etc.
Setè. Traslladar el següent acord al Consell Assessor de la Joventut, a les associacions i a les juntes de barri del municipi.
CONSENSUADA I APROVADA PER UNANIMITAT

1 comentari:

Anònim ha dit...

A veure Elena Martinez que fà, la dona pareix que trevalle, el problema es en qui està. Crec que ho te dificil, de totes maneres sabià on anava ¿ o no?