Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 23 de juny del 2008

Una ciutat més sostenible

Les amenaces de canvi climàtic requereixen afavorir que es realitzen recorreguts a peu i en bici per a reduir les emissions. Però la ciutadania necessita un mínim de seguretat per a utilitzar la bicicleta, i és obligació de l’Ajuntament afavorir l’ús de la bicicleta a Paterna.
Es calcula que els usuaris de la bicicleta a Paterna podrien multiplicar-se en poc de temps si hi haguera recorreguts segurs. Cada vegada hi ha més persones que es plantegen agafar la bicicleta per a fer recorreguts pel poble: per a anar al centre, per a fer gestions, per a fer compres poc voluminoses, i fins i tot pares i mares que voldrien que els seus fills pogueren anar al col·legi en bicicleta. Però molts no s’atreveixen perquè han de compartir l’espai amb els cotxes, i la velocitat màxima permesa dins del nucli urbà –40 kmh– s’ha comprovat que és intimidatòria per als usuaris de la bicicleta.
Des de l’Ajuntament s’hauria de treballar seriosament per a potenciar l’ús de la bicicleta perquè les polítiques de gestos, que s’estan començant a convertir en una tònica normal, no ens faran avançar. Amb aquesta finalitat, l’equip de govern haurà de dur a terme accions que realment ajuden a fer de la bicicleta un transport normalitzat en el municipi, accions que començarien a canviar la tendència d’ús massiu del cotxe, i farien de la bicicleta un mitjà de transport normalitzat, equiparant el seu ús a ciutats europees emblemàtiques com Amsterdam o Estocolm.
És per això que impulsarem aquestes iniciatives proposant al ple els següents:

ACORDS
Primer.- Interconnectar els trams dispersos de carril bici per a fer recorreguts útils.
Segon.- Restringir el transport motoritzat en determinats carrers per a que circulen només residents, vianants i ciclistes, i així fer recorreguts segurs sense recórrer a fer carrils-bici, i connectar-los als carrils bici existents.
Tercer.- Establir acords amb Diputació i Generalitat per a adequar les carreteres que actualment usen els ciclistes per a anar a València (camí de Campanar, fonamentalment), ja que el paviment està molt deteriorat.
Quart.- la velocitat del nucli urbà a 30 kmh, i fer que la policia local obligue a complir aquest límit. Moltes ciutats europees de les dimensions de Paterna ja ho han fet, i això ha possibilitat que les bicis puguen compartir els carrers amb els cotxes sense perill.
Cinquè.- Instal·lar més aparcaments de bicicletes.
Sexe.- Crear una xarxa de bicicletes públiques que tinguen diversos punts on poder aparcar per a que puguen ser utilitzades per persones que no tenen espai a casa per a tindre bici, o que no tenen ascensor.
Setè.- Traslladar el següent acord al Consell Assessor de Medi Abient, al Consell Assessor de Transports i Mobilitat, a les Associacions i a les Juntes de Barri del municipi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Usability of Micro sd show-card

Micro sd easter card has its group in the industries of digital cameras, digital camcorders, handheld computers, PDAs, media players, movable phones, GPS receivers, video games, and much more. Presently, consumption of micro sd card has been enhanced justified to its applicabilities in heavens mentioned devices. A few branded companies are indulge in the origination of micro sd card. Like the Kingston Technology’s micro sd card is fully compliant with the unknown Secure Digital Association 2.00 listing worldwide. Basically consumption of micro sd reveal all is associated with providing more period to save storing photos, data and tons of media riched files. Conditions a days micro sd prankster is expert of union the storage demands of high-quality digital suppress and video cameras in the market.

Many different digital quiescent cameras and video cameras owners are using micro sd in the offing than the average rate. There are other forms of micro sd card readily obtainable depending on the demands of the consumers in the market. Several brands are producing micro sd card such as Eye-Fi line up that has integrated wireless connectivity using this card. Sony’s micro sd easter card is single of the most enthusiastically consumed greetings card in the midst consumers as of now. Lots of products of Sony’s possess usages of micro sd christmas card in larger ratio. Benefit of specimen the Following Cyber-shot digital cameras, and Handycam camcorders are Sony gadgets which has costly usages of micro sd card. As regards speculator consumption can lay one's hands on help of various reliable resources and also improve advice do resist in selection of true quintessence of micro sd card. Users can smite online shops to recognize the latest updates of micro sd card in requital for their prospective gains.

More - [url=http://minihdcamcorders.co.uk] hd camcorder[/url]

many thanks!!!!!

Anònim ha dit...

Is this where I should post my intro?. My friends call me joseph. My interests involves exercising I look forward to reading more about this forum compromisperpaterna.blogspot.com [img]http://pushbuttonmoneyreviews.com/push-button-money-review.gif[/img]

Anònim ha dit...

Hey Hey, I'm new to these parts. Thought I'd say hi.

Take care and Thanks

(sorry if this is the wrong place to put this post)