Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 6 d’agost del 2008

Frenar el canvi climàtic

És un fet ben conegut per la població que estem sofrint un procés accelerat de canvi climàtic i que la Mediterrània és una de les regions en què aquest procés té més incidència.
Durant els pròxims dies 11 al 15 de novembre tindrà lloc a València una reunió de l’IPCC, el Pannell Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic, que és un organisme dependent de l’ONU que estudia i presenta informes sobre aquest fenomen. Amb ocasió d’aquesta reunió, organitzacions ecologistes i entitats cíviques han convocat una apagada de llum el dijous 15 de novembre, de 20 a 20.05 hores, a tot l’estat espanyol per a demanar a les administracions mesures per a prevenir, reduir i pal·liar el canvi climàtic.
Sent conscients de la importància que té la implicació d’administracions i població en general per a començar a invertir esta tendència insostenible, des del Grup Municipal Compromís per Paterna es proposen al ple els següents

ACORDS
  • Que totes les dependències municipals i d’organismes dependents del municipi realitzen aquesta acció d’apagar les llums i els aparells elèctrics que no siguen imprescindibles, així com reduir al mínim imprescindible l’enllumenat públic durant aquests 5 minuts.
  • Que l’Ajuntament done publicitat a esta iniciativa entre la població per tal que hi puga participar també apagant la llum estos 5 minuts.
  • Que, coincidint amb aquestes dates, l’Ajuntament canvie els llums de les diverses dependències que encara siguen incandescents, per altres de baix consum.
  • Que el Govern municipal elabore, per al pressupost 2008, un pla municipal d’estalvi i eficiència energètica.

PLE D'OCTUBRE: APROVADA