Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 31 d’octubre del 2008

COMPROMÍS PER PATERNA EXIGIX FERMESA AL GOVERN DEL PP PER A EVITAR LA TALA "IN EXTREMIS"

Domingo exigix a Agustí que s'entreviste amb el conseller de Medi Ambient per a evitar una escabetxada en el parc Natural del Túria

Després de la notícia publicada pel llevant sobre en imminent permís de la Conselleria de Medi Ambient perquè es reprenguen les tales en la Vallesa, la regidora Cristina Domingo ha exigit este matí a l'alcalde, Lorenzo Agustí, que "s'entreviste amb el conseller de Medi Ambient per a evitar les tales, perquè la Conselleria exigisca a les elèctriques que renoven les línies perquè siguen de provada seguretat. Esta és la manera d'impedir incendis. I no amb les tales indiscriminades. És una decisió política que la Conselleria ha de prendre davant de la situació que pot donar-se en les pròximes setmanes".
A més, Domingo ha recordat que l'Ajuntament disposa d'una ordenança de protecció de l'arbratge que impedix qualsevol tipus de tala dins del terme municipal sense permís municipal. D'altra banda, segons Domingo "l'Ajuntament ha d'aprovar un decret que reforce encara més esta prohibició de talar, perquè les elèctriques no puguen entrar en el bosc com un elefant en una terrisseria".
Estem davant d'una situació molt delicada i preocupant. La Conselleria ha de canviar d'actitud i no autoritzar uns treballs completament desproporcionats per al fi que pretenen evitar.