Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 17 d’octubre del 2008

JUNTS CONTRA LA POBRESA?


En el dia mundial contra la pobresa, s'ha consensuat pels grups polítics amb representació en l'Ajuntament la lectura d'un manifest, amb relació als huit objectius del desenrotllament del mil·lenni que ha d'aconseguir-se abans del 2015.
La sorpresa i indignació des de Compromís ha sigut la falta d'informació i l'absència de convocatòria a la ciutadania per mitjà d'associacions, així com a tot el personal de l'Ajuntament, via informàtica com succeeix en altres esdeveniments. Amb la qual cosa, tristament érem sis persones entre regidors i regidores, alguna persona de públic, assessors i tècnics.
Hem trobat a faltar la presència tant de la Sra. Regidora de Cooperació, Lidia Cortés, així com el màxim representant de l'Ajuntament el Sr. Lorenzo Agustí, que si es trobava en l'edifici.
Des de Compromís exigim la coherència de l'equip de govern tal com diu el manifest que s'ha llegit: "Manifestem el nostre més FERM COMPROMÍS amb la societat para en el futur continuar realitzant polítiques dirigides a eradicar la pobresa en el seu més ampli sentit".
Entenem que som nosaltres els que primer hem de donar exemple del compromís amb la societat. Des de Compromís consensuarem i recolzarem tots aquells manifestos que creguem oportuns en relació amb temes tan importants com l’ERADICACIÓ DE LA POBRESA.
Per tot açò, sol·licitem al Sr. Agustí la màxima fermesa i delicadesa en el compliment dels acords adoptats en junta de portaveus i per descomptat la seua DIFUSIÓ.
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=247790