Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 11 de desembre del 2008

EL SR. AGUSTÍ S'OBLIDA DE LA CELEBRACIÓ PER L'ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ DELS DRETS HUMANS


Al ple febrer del 2008 Compromís per Paterna va presentar una moció, que va ser consensuada pels tres grup polítics, relativa al 60 aniversari de l'adopció i proclamació per l'Assemblea General de les nacions Unides de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Entre els seus acords figurava "Impulsar la celebració d'actes institucionals, així com difondre entre els ciutadans del nostre municipi la Carta dels Drets Humans".

La regidoria de Cooperació, a càrrec de Lidia Cortés, i tot l'equip de govern, capitanejat pel Sr. Agustí va demostrar la seua falta de rigor en el compliment de les mocions aprovades, en este cas per unanimitat, pel ple de l'Ajuntament.
La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll (membre d'Iniciativa), ha lamentat que des del consistori no s'haja impulsat la celebració de cap acte institucional per l'aniversari, ahir 10 de desembre, de la Declaració Universal dels Drets Humans.

"La sensibilització, tant de les Institucions Públiques com de la ciutadania, és fonamental a fi de combatre i contindre qualsevol actitud que supose el menyscabament dels Drets Humans" ha manifestat la regidora.

Des del compromís i la responsabilitat, el grup COMPROMIS PER PATERNA va eixir al carrer complint l'acord de la moció i difonent la declaració universal dels drets humans.