Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 24 de març del 2009

COMPROMÍS DEMANA A AGUSTÍ QUE ES COPIE DE L’ALCALDESSA DE TORRENT I PARALITZE EL COBRAMENT DE LA TAXA DE L’EMTRE


Lorenzo Agustí va dir diverses vegades que era molt difícil retornar automàticament l’import de la taxa de l’EMTRE, però a Torrent han fet una cosa millor, perquè l’ajuntament ha ingressat a l’EMTRE l’import de la taxa i els veïns no han hagut de desemborsar cap diners. Era possible fer-ho, tal com havia dit Compromís per Paterna, ara només falta que Agustí reflexione i no obligue a la ciutadania a fer processons a les dependències municipals i fer instàncies per a demanar que els tornen l’import de la taxa. En el seu moment, Compromís per Paterna ja demanàrem que la devolució de la taxa del fem de Paterna es fera d’ofici, i Agustí es va inventar l’ecobono. A més, en l’anterior ple de l’Ajuntament de Paterna, Compromís vam presentar una moció en el mateix sentit i el PP la va esmenar per a no comprometre’s a tornar els diners d’ofici.


Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna, “La gestió de l’ecobono ha suposat un mareig per a la ciutadania i una sobrecàrrega de treball per als funcionaris de l’ajuntament, i els resultats estan a la vista: encara hi ha molta gent que no ha sol·licitat la devolució i, a més, a la majoria dels qui l’han sol·licitat no els han ingressat l’import de la taxa”. Els funcionaris municipals van sobrecarregats de treball perquè fa anys que no es contracta més personal, per això i perquè la ciutadania no vol estar esperant mesos a que li retornen la taxa exigim a Lorenzo Agustí que s’entreviste amb l’alcaldessa de Torrent perquè li explique com ho han fet allí i adoptar el mateix sistema.

http://www.eltorrenti.com/editoriales/200903-1/20090323-010.htm


http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=299020

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues no le queda al loren para llegar a ser como la de torrente.
Lo primero que debe de hacer es quitarse al escolta ese de la lengua de serpiente. Si el del mobil, las pelotas, etc.....