Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 28 d’abril del 2009

AMB EL PARTIT POPULAR TORNA A PATERNA LA TAXA DE FEM


La nova taxa de l’Entitat Metropolitana de Gestió de Residus (EMTRE) va decidir-la el Partit Popular i està cobrant-se a Paterna en els rebuts trimestrals de l'aigua, amb un import des de 22 euros, fins un màxim de 1.094 euros.

Estos diners fins ara els pagava l'ajuntament dels impostos que recollia per l'IBI, i ara el pagarà cada família en una taxa a part i en funció del consum d'aigua.

Això suposa un doble pagament per a la ciutadania, per una part via IBI, i de l'altra via taxa.

La taxa de l’EMTRE aplicarà un tractament desigual als barris on el consum d'aigua és major a causa dels jardins, i no prima les bones pràctiques ambientals com la reducció de la quantitat de residus per família.

Compromís exigim que el govern municipal del PP torne l’import de la taxa ingressant directament a cada veí/veïna el mateix importe que ha pagat per no haver de fer tràmits complicats a l’Ajuntament.

LA DISTRIBUCIÓ ACTUAL DE LES COMPANYIES D’AIGUA A PATERNA ÉS:

Aguas de Valencia - Omium Ibérico - Parc Tecnológic; Mas del Rosari - La Coma; Terramelar; Polígon Font del Gerro; una part de la Canyada; Santa Gemma

Cooperativa Plantío - La Canyada - Una part de la Canyada

Aguas de Paterna (empresa mixta municipal) - Casc urbà


REBUT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ale otra mentira mas, quito la tasa de basura porque soy el mas chulo y el mejor y ahora en el recibo del agua superescondido y si no pagas te la cortan(el agua).
Los que no pagaron la tasa de basura "de rositas".
Ahi alcalde...cada dia una cagada mas.
Luego le jo... que hagan una denuncia a la fiscalia que seguramente no se ha leido o le han asesorado muy mal porque no dice nada que vaya contra su honor.Por cierto esta colgado en internet.
Ha dado una imagen con las declaraciones en prensa de que "han hablado de mi...y no ha sido bueno.."
Ay Paquito Camps ¿que me han hecho?.
a ver si no puedo acabar en la Dipu, en una conselleria o en la Generalitat.
Con lo aparente que yo soy.
Mida sus declaraciones Sr Agusti...que le va a salir el tiro por la culata.
Yo que ni me iba ni me venia AHORA ES CUANDO PIENSO QUE HAY ALGO EN LA COMISION ESA DE INVESTIGACION, pero por lo que usted ha declarado.