Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 28 d’abril del 2009

Taxes d'anada i tornada i un enganyós superàvit

Loles Ripoll -portaveu de Compromís per Paterna-. Ple 27 d'abril de 2009. Sobre l'Ecobono, subvenció mediambiental per tornar l'import pagat per la taxa de fem.

La primera cosa que vostés, senyors del PP, haurien de fer és cobrar a les persones que no van pagar i també el recàrrec corresponent. Açò és el que el grup a què represente, Compromís per Paterna, va proposar en el ple de maig del 2008. Però vostés no ho volen fer, a pesar que estan deixant d'ingressar diners. Els resulta una mesura impopular, i mai millor dit això d'impopular. Vostés estan creant un greuge comparatiu entre les persones que van complir amb l'ordenança i les que no ho van fer.

Les regidores Loles Ripoll i Cristina Domingo

I el nostre grup torna a preguntar-se: Les persones que no van pagar, i evidentment no se'ls tornarà, no són gent compromesa, i no assumixen l'obligació amb el municipi d'adoptar hàbits i comportaments “nets” i respectuosos amb el medi ambient? Sr. Agustí, Quant está pendent de cobrament? Quasi 2 milions d'euros? I damunt, vostés ho presenten com a superàvit.

Ara li vaig fer un plantejament, quan alguna associació rep una subvenció ha de justificar-la, no és així? Com justifiquen vostés la subvenció de l'Ecobono? Com saben que s'ha estimulat el consum sostenible? Quin seguiment han fet vostés d'estes conductes? Jo he rebut la subvenció i ningú m'ha preguntat sobre si he tingut un comportament net. És més, al final vostés han eixit guanyant. Només el 50% dels que van pagar la taxa han vingut a reclamar el famós Ecobono. Dona-li al Play i escolta la intervenció de Loes Ripoll al ple d'anit.



El nostre grup li prega que no enganye més als veïns. La posada en marxa de la taxa de fem va tindre un elevat cost, però també la seua devolució suposa un gran cost. I al final els que paguen les anades i vingudes són els ciutadans.

No direm molt més perquè no ens volem repetir. El nostre grup li demana la retirada del punt, fins a posar a cobrament els rebuts pendents, si vostés no ho retiren el nostre grup va a ABSTINDRE'S.


EL PLE EN IMATGES: tres titulars

1. Primera expulsió d'un miembre de la corporació en 12 anys: Carme Ferrer va haver d'abandonar el ple a instàncies de Lorenzo Agustí








2. Les regidores de Compromís se queden a soles al plenari front al PP: el PSPV-PSOE censura la seua companya de partit però deixa el ple

3. Una fràgil unió de en contra del segón by pass: Compromís manté el seu més ferme NO

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha tirado a una concejala del PSOE... denuncia a la portavoz de Compromis por hacer algo que le habia anunciado...¿lo proximo?