Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 23 de juliol del 2009

Els desocupats desconfien de la gratuïtat de la taxa d'autònoms per a aturats a Paterna

Els aturats rebran l'ajuda de 248 euros durant sis mesos si presenten un projecte per a impulsar la seua empresa

Els aturats consultats han acollit amb certes reticències la mesura impulsada per l'executiu de Lorenzo Agustí. L'escepticisme i la incredulitat s'han apoderat d'estes persones que veuen cada vegada més incert el seu futur laboral.

Basilio, aturat de Paterna, pensa que estes mesures no solucionen els problemes de la majoria de desocupats. «Creu que algú que es troba en l'atur pot muntar-se un negoci? Jo opino que no. La gent vol solucions ràpides». «Necessitem treball»

En esta mateixa línia es manifesta Andrés Valera, que desconfia de la iniciativa impulsada pel consistori. «D'este Ajuntament no em fio. Parla i fa moltes promeses, però en la realitat tot es queda en l'oblit. Ara mateix necessitem treball, sense diners no podem muntar-nos res per molt que ens paguen l'impost d'autònoms».

Jesús, no obstant això es mostra sorprès d'esta mesura. «Aquest matí ha acudit a l'Ajuntament a presentar un projecte d'agricultura ecològica i no m'han dit res. Només que ja ens contestaran al setembre. Estes mesures, si fomenten i promouen l'ocupació, són positives. Però han de ser actuacions que resolguen el problema en el curt termini, no allargar els tràmits de concessió».

Llegir més

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si esta es una más...este hombre nos toma por idiotas...creo que nos menosprecia y edo es cuanto menos prepotencia.