Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 11 de desembre del 2009

INCIDENT al Consell de Participació Ciutadana

"Es podria accelerar el treball del funcionariat si no haguera que contestar a tantes preguntes i sol·licituds fetes pel representant de la dita Junta de Barri”.

Aquesta va ser la intervenció per part del representant de la Junta de Barri de Lloma-Llarga, Emilio Monzó, referida a una reflexió del representant de la Junta de Barri de La Canyada, José Carot, al CPC extraordinari dels pressupostos municipals.

Davant aquesta intervenció alguns participants van sol·licitar que retirara el dit , cosa que va rebutjar mentres que el Sr. Agustí, alcalde del municipi, que presidia la reunió, va voler fer-nos creure, que “era una reflexió res més i que la feia com a representant d'una Junta de Barri”.

Realment aixó és una veritat a mitges, ja que el Sr. Monzó té la dita informació sobre els registres d'entrada d'algun veí, perquè té accés des del seu lloc de treball com a assessor del PP.

D'altra banda, es posa novament de manifest que el PP no entén que l'exercici de la Participació Ciutadana comporta un diàleg permanent entre els veïns i l'Administració, siga de forma presencial o a través de correus electrònics. A més, junt amb les consultes efectuades reclamant informació essencial per a entendre els pressupostos, s'ha oferit col·laboració activa als tècnics municipals.

El cas és que durant les dos hores que va durar la reunió del Consell es va mantindre un ambient molt distés i constructiu, només alterat per la inoportuna intervenció de l'assessor del PP, i l'absurda tolerància per part del Sr alcalde.

Intervenció que ens recorda a l'ocorreguda en l'últim ple davant d'una intervenció de caràcter xenòfoba per part d'un assistent que tampoc va ser reprimida pel Sr. Agustí