Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 7 de gener del 2010

Compromís demana en les Corts el traspàs de la xarxa de trens de rodalies a la Comunitat Valenciana


Les diputades de Compromís en les Corts Valencianes, Mireia Mollà i Mònica Oltra han presentat una proposició no de llei per a instar al Consell a prendre "màxima prioritat" per a negociar amb l'administració central el traspàs de la gestió de la xarxa de trens de rodalies i Regionals dintre del territori valencià.

Així mateix, en el text parlamentari, Compromís demana a la Generalitat que adquirisca "un compromís per la no privatització" del servei, així com perquè es milloren i amplien les prestacions de la xarxa de rodalia, com per exemple amb la creació d'un servei fluït entre Castelló i Vinaròs. Mollà i Oltra van criticar l'actitud del PP de Vinaròs ja que "mentre en les Corts el seu partit vota en contra de les esmenes als Pressupostos Autonòmics de 2010 que demanaven el traspàs de les Rodalies; mentre el PP a Madrid, en els successius governs de José María Aznar, va votar en contra de les peticions per ampliar la xarxa de rodalies a Vinaròs, ara hipòcritament vol abanderar una reivindicació, quan són els responsables que estiguen a hores d'ara amb un servei deficitari". "Se'ls hauria de caure la cara de vergonya, en lloc d'intentar confondre a la ciutadania", van destacar.

Segons les diputades autonòmiques, "ara, per fi", el PP en les Corts "podrà demostrar si realment aposta pel traspàs de la gestió de rodalies i l'arribada a Vinaròs o si tot és una nova mentida mediàtica".