Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 11 de gener del 2010

Compromís es posarà davant de les màquines per evitar un desgavell

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mónica Oltra ha afirmat hui que els membres d'aquesta coalició estan disposats a posar-se "davant de les màquines" per a impedir les obres del pla de reforma del barri del Cabanyal (València), que considera "un atropellament". "Ens posarem davant de les màquines, que no ho dubte ningú. No anem a tolerar aquesta barbaritat", ha insistit Oltra, qui ha afirmat que el decret-llei del Govern valencià que autoritza "expressament" les obres en aquest barri és "de vergonya".

A més, ha criticat que el preàmbul d'aquesta norma "destil·la totalitarisme per tots els costats", ja que es dedica a criticar a altres institucions de l'Estat. Per a la diputada, "és com quan un trenca la baralla perquè està perdent a les cartes, amb la diferència que ara el que es trenca és l'Estat de Dret", i ha assenyalat que a València "es va a muntar una resistència ciutadana perquè això és un abans i un després". Oltra ha manifestat que els valencians no poden permetre aquesta acció que ha qualificat de "extrema gravetat" i ha considerat que si això es permet s'haurà "perdut la Democràcia".

Així mateix, ha criticat que demà s'haja convocat una reunió de la Junta de Portaveus, amb la finalitat de convalidar el decret legislatiu del Consell, al mateix temps que ha anunciat la participació de Compromís en la reunió que el dimecres celebrarà la plataforma "Salvem el Cabanyal".
[EFE]