Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 7 d’abril del 2010

LES MAQUINES CONTRA ELS VEÏNS DEL CABANYAL

Ahir a les huit del matí les excavadores s'han concentrat en una casa del carrer de Sant Pere del Cabanyal, un dels cinc immobles que s'havia previst enderrocar en els decurs del dia. Les llars es trobaven en la zona que no té la catalogació de BIC, però que està inclosa dins del conjunt que protegeix l'ordre del Ministeri de Cultura.

A les deu del matí ja havia finalitzat els treballs en l'immoble del carrer de Sant Pere, que en eixe moment ja només era un muntó de runa. Les màquines s'han concentrat posteriorment, al migdia, al carrer de Vidal de Canelles, on membres de la Plataforma Salvem el Cabanyal i polítics han tractat d'aturar les excavadores. La policia local ha tret a la força diversos càrrecs públics, entre tots a Mònica Oltra, diputada de Compromís.

En els incidents amb les forces de seguretat, la diputada Mònica Oltra ha denunciat que ha patit agressions de la policia local. En concret, segons la diputada de Compromís, un agent l'ha tirada a terrat quan s'ha identificat. La parlamentària ha comentat que diverses persones també han caigut damunt d'ella per culpa de l'actuació de les forces de seguretat. Oltra ha anunciat que presentarà una denúncia davant de la policia.

Llig la notícia a: PAGINA 26
Més informació: PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tenen vergonya i el delegat del govern no tenia que permetre les actuacions de la policia nacional.
Aqui tot pasa al mateix temps i es per voler despistar al personal: retieren la figura de... s'obri el sumari Gürtel, que al final "justicia mediante" ja veurem quants i quantes implicades i mita tu per on EL CABANYAL...i la gent per terra i a palos
A estes altures de la democracia FA VERGONYA