Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 24 de maig del 2010

Compromís valora el "suport massiu" a Oltra en Internet


La coalició Compromís ha valorat el "suport massiu" recollit en Internet després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat haja admès a tràmit la denúncia contra la seua diputada autonòmica Mónica Oltra per possible resistència a l'autoritat en un desallotjament en els enderrocaments en el barri del Cabanyal el passat 6 d'abril. Fonts de Compromís han destacat que la campanya de suport a la diputada que s'ha engegat sota el lema "Jo també sóc Mónica Oltra", amb un blog i una pàgina en la xarxa social Facebook, "ha rebut milers de visites i adhesions en menys de 24 hores". Per a la coalició, això dóna "bona mostra del suport de la societat valenciana cap a la parlamentària per la persecució política que sofreix per part del Partit Popular".

En el blog jotambesocmonicaoltra.blogspot.com es pot llegir un manifest en el qual es destaca que Oltra representa juntament amb altres entitats i organitzacions una "oposició decidida al totalitarisme que utilitza les llibertats democràtiques per a estendre's" i les institucions "per al benefici personal". La proposta d'investigar-la "per defensar aquests valors i sota la suposada resistència a l'autoritat en el desallotjament de Cabanyal" és, per a Compromís, la culminació "de la persecució política als quals no estan a favor del pensament únic", i que si la hi persegueix a ella "es persegueix als quals comparteixen els seus objectius"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JO TAMBE SOC MONICA OLTRA...I CREC QUE NI HA SEGUT NI SERA L'UNICA...EN QUANT ES VEUN "RODEJATS" TRAUEN LES GARRES COM A ANIMALS ( I NO POLITICS)

Anònim ha dit...

Como no van a ir a por GarzóN, y a por todo lo que se menee que no este de acuerdo con ellos, NO SON DEMOCRATAS, si les das la razón, todo son sonrisas, en cuanto argumentas en contra...les sale toda la rabia y la ira. Y no sólo será con Monica...es como volver a los años de la dictadura...
Y cuando dicen que son de "centro", sonrien y se ponen "babosos"... A CORRER....