Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 25 de juny del 2010

COMPROMÍS DENÚNCIA QUE LA PÈSSIMA GESTIÓ D'AGUSTÍ COMENÇA A REPERCUTIR EN L'ECONOMIA MUNICIPAL


Agustí agreuja les rebaixes imposades als funcionaris amb mesures addicionals

Compromís recolza als treballadors i treballadores municipals i critica l'actitud hipòcrita del PSOE que es va abstindre en la votació

Lorenzo Agustí ha rebaixat un 5% pel decret estatal, els sous dels funcionaris però com a mesures addicionals suspén la garantia de condicions retributives, el fons social, les ajudes per realització de cursos universitaris o d'ampliació d'estudis i aplica una reducció del 5 % a totes les altres  prestacions econòmiques previstes en els acord i pactes derivats de la normativa interna convinguda.

Per a Compromís per Paterna, estes mesures són el resultat de la pèssima gestió econòmica realitzada per Lorenzo Agustí, que es va omplir successivament la boca amb afirmacions de la seua gestió en termes de "eficiència i eficàcia" i de "superàvit", però ara s'està veient que hi ha un forat de diversos milions d'euros, en gran manera perquè Agustí va negociar amb el possible soci per a les empreses mixtes l'ajornament al 2011 de l'aportació econòmica que estes havien de fer, que en total suposa 6 milions d'euros, un diners que estava pressupostat i que ara no s'ingressarà. Compromís–I també l'interventor municipal- ja va advertir en el seu dia que quadrar el pressupost a base d'uns ingressos hipotètics era molt arriscat. I ara els nostres pronòstics s'han complit.

Però no sols la falta d'ingressos de les empreses mixtes han desestabilitzat el pressupost sinó l'augment dels gastos. Ja vam dir que este pressupost no era de crisi perquè augmentaven els gastos, i no ens van fer cas, per això, Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, ha afirmat que "són uns irresponsables: van presentar un projecte de pressupostos irreal, i ara els han fallat les empreses mixtes i les seues previsions desajustades a la situació, i estan fent pagar als treballadors públics la seua mala gestió”.


Ripoll ha exigit, a més, a Agustí, "que reconega que les obres paralitzades en els barris no es fan per falta de diners, que reconega que tot era un gran bluf basat en hipotètics ingressos que no s'han produït". Finalment, ha exigit a Agustí "que done explicacions públiques clares de quina és la situació econòmica municipal, que explique la situació tant en el Ple com en el Consell de Participació Ciutadana, que diga quines inversions es podran realitzar i quines inversions no, i com quedarà la política actual de subvencions i programes socials, perquè tota la ciutadania tinga una informació clara de com estan els comptes en l'ajuntament".

Compromís recolza als treballadors i treballadores municipals i critica l'actitud hipòcrita del PSOE

Per a Ripoll "és una barbaritat que els treballadors públics paguen la seua mala gestió, i per això vegen reduïts els seus sous així com les seues condicions pactades en conveni,  per això votem en contra de la mesura en la comissió informativa. Però el PSOE es va abstindre, i ahir els vam veure amb adhesius de suport als treballadors en la concentració. Ens pareix una actitud hipòcrita que hem de denunciar"


Retall: LEVANTE EMV (25juny)
Publicat:
PATERNA AHORA
PATERNA AL DIA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y DE LA POLI QUE, NO PONEIS NADA.

Anònim ha dit...

Seria importante tener información de esas declaraciones tan "impopulares" sobre que la policía se va a dedicar a aumentar las multas...Según la prensa es decisión sólo de un sindicato el CSIF...creo que si no se aclara bien, al final parece un interés más para desacreditar a la policía...
Gracias