Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 17 d’agost del 2010

RIPOLL ADVERTEIX QUE LA FALTA DE PRESÈNCIA DE POLICIA LOCAL AL PARC D’ALBORGÍ INCREMENTA LES SITUACIONS CONFLICTIVES

Els veïns alertaren de la situació al regidor popular Vicente Arenes a l’ultim ple celebrat en juliol

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afirma que “hem constatat que al Parc d’Alborgí hi ha conflictes diversos que si hi haguera presència continuada de la policia local no es produirien, perquè de vegades la imatge d’una autoritat externa és necessària per a mantindre actituds respectuoses amb els altres”. Ripoll afegeix que “l’avís ja li’l donaren els ciutadans a l’edil responsable de Seguretat Ciutadana, Vicente Arenes, en l’últim ple ordinari celebrat en juliol i encara no ha fet res pel que es desprèn dels últims esdeveniments”.

En este sentit, Ripoll explica que “hem sabut que no fa molt hi hagué un incident causat per alguns xiquets que arrollaren a una xiqueta i els pares d’uns i de l’altra quasi arriben a les mans. Però s’avisà la policia i finalment quan arribà va evitar que l’incident acabara mal. En cas d’haver estat present la policia al lloc dels fets, potser ni els pares s’hagueren enfrontat, però qui ha de decidir sobre l’ubicació dels funcionaris policials és Arenes, que és el màxim responsable de l’àrea”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna recorda a Vicente Arenes que “va ser ell mateix qui digué al ple de juliol que el ciutadà ha de fiscalitzar el servei públic que dóna la policia local i que ell volia eliminar o minimitzar la sensació de desempar dels usuaris del Parc d’Alborgí però, pel que sembla, els paterners i paterneres que van a passejar allí encara no han vist complides les seues promeses”.

Loles Ripoll subratlla que el Parc d’Alborgí “és un lloc d’interacció humana on persones de totes les edats, pares, mares, xiquets, aprofiten l’espai per a passejar o xarrar al carrer però sempre hi ha la possibilitat que es produisca un conflicte perquè la convivència de les persones, malauradament de vegades, té estos resultats”. Per això, “la presència de manera continuada d’un policia al Parc d’Alborgí acabaria amb els conflictes latents i evitaria la mínima possibilitat de que es produïren a esta part del barri Alborgí, destinada a l’oci dels veïns”.

Retall:
1. PROVINCIAS (17 d'Agost)
2. LEVANTE EMV (18 d'Agost)
Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS

3 comentaris:

Anònim ha dit...

10% menos de sueldo 50% menos de servicio, ahora que vengan tus amigos a proteger alborgí que son los que cobran + de 10000€ en productividades.
El vecino paga la nefasta politica de la era agusti el peor alcalde de la historia de paterna.

Anònim ha dit...

Por cierto, se ve menos policias en los actos de las fiestas...no se si será porque antes pagaban muchas productividades y a los mismos siempre y ahora no y la poli no quiere hacer más horas...y con razón.

Anònim ha dit...

Se intuye que dentro de la policia local hay grandes diferencias de trato y sobre todo bastante malestar de un gran sector...se intuye...