Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 d’agost del 2010

RIPOLL DENUNCIA QUE NOMÉS UN 3,4% DELS PATERNERS USA LES BICIS GRATUÏTES I ACUSA AGUSTÍ DE FALS TRIOMFALISME

Per a Compromís per Paterna, el problema fonamental és la falta d’un carril bici que interconnecte el municipi i la necessitat d’una zona 30

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, acusa l’alcalde Lorenzo Agustí de “lluir un fals triomfalisme amb unes xifres massa abultades sobre els usuaris del servei públic de bicicletes perquè no es corresponen amb la realitat, ja que segons dades obtingudes per la nostra formació, només un 3,4% de la població de Paterna que califiquem com a potencial usuaria, i que està estimada entre els 16 i els 65 anys, és qui gasta el servei”.

Ripoll explica que “amb els més de 67.000 habitants que té actualment Paterna, és molt arriscat presumir que només 1.657 són els usuaris de les bicicletes”. “No sabem si Agustí vol despistar o simplement es dedica a unflar numeros, com recentment ha fet amb els pressupostos, en lloc de treballar per fomentar l’ús d’un transport ecològic com és la bicicleta entre tots els paterners i paterneres ”, afegeix.


Per a la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “l’ajuntament ha posat l’instrument però no facilita unes infraestructures com cal. Compromís per Paterna vol un transport ecològic però Agustí s’oblida que és necessari que Paterna tinga un carril bici que interconnecte tot el poble i els seus barris, la qual cosa encara no s’ha dut a terme”.

A més a més, segons Loles Ripoll, “a Lorenzo Agustí encara li queda molt per a fer pel que fa a la mobilitat sostenible dins del municipi, ja que també és necessari que alguns carrers siguen declarats com a ‘zona 30’, com ja s’ha fet en algunes ciutats, amb el límit de velocitat per a que les bicicletes puguen circular sense cap perill”.

Retall: LEVANTE EMV  (13 d'Agost)

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Valenbisi/prepara/gran/avalancha/usuarios/otono/elpepuespval/20100812elpval_11/Tes