Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 22 de setembre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA DEMANA SANCIONS PER A FCC PER LA BRUTÍCIA ACUMULADA A MAS DEL ROSARI-LA COMA

La coalició recorda a l’equip de govern que els habitants d’estos barris “no són paterners i paterneres de segona”

Compromís per Paterna considera que “tots els barris del nostre municipi es mereixen el mateix tractament en quant a la neteja dels carrers i no pot ser que la brutícia i les restes d’excrements d’animals s’acumulen en àrees com Mas del Rosari-La Coma per la ineficàcia de l’empresa FCC, responsable de la neteja dels seus carrers”.

Segons la coalició, l’empresa FCC, que és l’encarregada de netejar les voreres i vies de pas dels vianants, “li pren el pèl a l’ajuntament i éste es deixa fer sense controlar com cal si aquesta empresa fa el treball per al qual està contractada”.

Papereres desbordades, carrers bruts, veïns que passen aigua davant les seues finques perquè estan plenes de fem, “ja que qui hauria de fer-ho no ho fa perquè ja té la gallina dels ous d’or: un contracte, que va ser signat a l’època Borruey i que encara té vigència per a molt de temps, sense comptar amb una fiscalització suficient”.
En este sentit, la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afegeix que “quan es signa un contracte, i més este que és per a tants anys, cal que hi haja un control continu de la contracta per saber si compleixen o no les estipulacions acordades i, en este cas, o falla el control municipal o, sabent que hi ha incompliments, no fan res per evitar-los”.

Ripoll assenyala que “per als regidors del Partit Popular els ciutadans que viuen en estos barris són paterners i paterneres de segona, perquè no tenen la mateixa resposta, que altres zones de Paterna del servei públic que ha de donar-los l’ajuntament en temes de neteja dels carrers”.
La portaveu municipal de Compromís per Paterna afirma que “tenim constància que s’han presentat queixes i avisos sobre el treball que hauria de fer FCC i que no fa, i tot segueix igual que a l’estiu, quan començaren a arribar-nos denúncies de veïns descontents amb la gestió del consistori sobre l’empresa de neteja”. Per aquesta raó, “demanem que l’alcalde exercisca com a tal i pose les sancions que considere oportunes, en cas que això siga necessari per a que en Mas del Rosari-La Coma tinguen els carreres nets”. 
Retall: LEVANTE EMV (22 setembre)
Publicacions digitals: