Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 14 d’octubre del 2010

AMB EL PAI DE LES MONGES S'ESTÀ MALVENENT PATRIMONI MUNICIPAL

DISCURS DEL PLE:

Ens demanen que votem a favor d’este PAI, un PAI que ara suposa uns ingressos per a l’ajuntament de 2.100.000 euros més un  solar de 800 metres. 
 
Miren, sabem que la situació immobiliària està malament, que ara no es pot pretendre ingressar el mateix que en 2006, però açò, com es diu en terminologia immobiliària, no està en preu. Açò no està en preu. Ací fa tota la impressió que vostés hagen acceptat el que els han donat perquè estan amb l’aigua al coll. Els preus han baixat, sí, però tant? És una barbaritat que ara es traga menys de la mitat, sobretot quan, segons els indicis, el projecte Ikea està a punt de moure’s, i actuaria com una locomotora i, per tant, les expectatives de negoci serien molt millors. 
 
A Compromís este tema ens crea molta inquietud, molta, perquè el projecte suposa menys de la mitat del diners previst inicialment. Compromís considerem que esta és una mala operació que ens impedix obtindre uns ingressos majors, a pesar de la crisi, i que les conseqüències seran la impossibilitat d’executar moltes inversions.

Vostés estan dient que és la millor operació possible. Nosaltres afirmem que estan malvenent el patrimoni del poble de Paterna.

Si vostés consideren que el projecte que ens presenten és l’única opció possible, els proposem una cosa: retiren el punt i porten-lo al pròxim ple ordinari amb un estudi de mercat. No és tan urgent que no puga esperar 15 dies més. Aporten dades que justifiquen esta rebaixa de més de la meitat respecte del PAI inicial. Expliquen a quin preu es podrien vendre o gestionar els locals que es constuïsquen. Justifiquen amb estudis concrets esta rebaixa.

Però no pretenguen que sense dades concretes tirem el carro pel pedregal. Si volen tirar el carro, si volen agafar l’almoina que els donen les monges, Compromís per Paterna no anem a col·laborar. Per tant, esta és la nostra oferta: retiren el punt, aporten dades que justifiquen la rebaixa i estudiem el tema en el pròxim ple. Si no ho fan, evidentment, el nostre vot serà en contra.

Retall: LEVANTE EMV