Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 29 de desembre del 2010

Oltra denuncia connivència entre el president de l'Audiencia i Fabra

Mònica Oltra va denunciar ahir que el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, té "patent de cors" en esta província, en relació a l'arxiu per prescripció a càrrec de l'Audiència Provincial de Castelló de quatre dels cinc delictes fiscals entre 2000 i 2003 que pesaven sobre Fabra. Oltra va assegurar que resulta "evident" que el president del tribunal castellonenc, Carlos Domínguez, "té connivències amb Fabra" i va afegir que, de fet, la pròpia corporació provincial "va finançar un llibre de la dona del senyor Domínguez sobre Dret Eclesiàstic", per la qual cosa "està clar que està molt vinculat als interessos partidistes del PP". "de fet, va ser el suport de la conservadora Associació Professional de la Magistratura el que ho va mantindre mantindre" com a president de l'Audiència, va afegir. 
Oltra, en declaracions darrere de la junta de portaveus de les Corts, va criticar la "interpretació molt 'sui generis'" de la prescripció i va afegir que "tots sabem els canvis de jutges i fiscals, i com eixe jutjat de Nules no ha tingut mitjans per a treballar".

"És evident que el que ha passat, sobretot durant l'època d'Aznar, és que el jutjat de Nules ha tingut tal desequilibri que tot pareix indicar que han sigut accions calculades perquè eixa causa no poguera avançar", va asseverar.

Al seu parer, el cas Fabra demostra que "la Justícia està molt condicionada pels interessos partidistes" i que estos "s'estan posant per damunt de l'interés col·lectiu", alhora que va insistir en el fet que en el cas de l'Audiència de Castelló hi ha "massa connivències i relacions" entre Domínguez i Fabra.

En la mateixa línia, el portaveu d'Iniciativa, Carles Mulet, va assegurar que "Fabra juga en terreny amic" en l'Audiència Provincial. Segons el candidat ecosocialista, "Fabra continua sent una persona deshonrada, que ha defraudat a Hisenda i, amb la connivència del PP, ha dinamitat la confiança dels ciutadans en la política i ara també en la justícia".