Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 17 de febrer del 2011

COMPROMÍS CRITICA QUE L’AJUNTAMENT GASTE EN LLUM ELS DINERS QUE NO TÉ

El consistori no va fer l’apagó general convocat anit en tota Espanya i mantingué encesos els focus de la plaça del Poble, una elevada despesa en temps de crisi
Compromís per Paterna afirma que “l’equip de govern del Partit Popular torna a fer despeses innecessàries mantenint encesos els focus de la plaça del Poble tota la nit, fins i tot ahir que s’havia convocat en tota Espanya un apagó general com a protesta per l’augment en el preu de la llum”.

Per a la coalició, “i deixant de banda els interesos que poden moure l’alcalde a no secundar un apagó general per un assumpte, el dels diners que costa pagar la llum per la pujada abusiva, pensem que és absurd tindre les torres de llum de la plaça del Poble funcionant tota la nit quan no hi ha cap activitat i existeixen fanals per a il·luminar-la”.

Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “l’alcalde, que ha reconegut en alguna ocasió que les arques públiques municipals passen dificultats per a pagar el rebut de la llum, hauria de fer un altre tipus de política econòmica, sense oblidar que també suspén en matèria de respecte al medi ambient i sostenibilitat”.

Loles Ripoll afirma que “si Compromís per Paterna estem en el pròxim equip de govern, no farem més despesa de llum de la que siga necessària, evitant que torres de llum com les de la plaça del Poble estiguen enceses durant hores que no correspon perquè no hi ha cap justificació”.

També afegeix Ripoll que “eradicar la contaminació lumínica serà una altra de les nostres prioritats, ja que el municipi té centenars de faroles de bola, que ja no es fabriquen perquè produeixen una forta contaminació d’este tipus i que continuen presents en molts carrers de Paterna”.

A més a més, la també portaveu municipal de Compromís per Paterna diu que “l’objectiu de Compromís és un poble que tinga els comptes municipals sanejats, i que puga pagar la llum sense cap problema”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mociones encontra del gobierno de Zapatero todas...luego apagar la luz es otra historia...QUE HIPOCRITAS....