Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 16 de febrer del 2011

PATERNA EXIGEIX QUE L’AJUNTAMENT SOLUCIONE JA EL PROBLEMA DE LES CAIGUDES A LA PLAÇA DEL POBLE

Compromís per Paterna ha rebut nombroses queixes de la ciutadania sobre caigudes patides pel mal estat del paviment

Compromís per Paterna considera que la plaça del Poble, on es troba l’edifici de l’antic ajuntament que ara ocupa el Museu de Ceràmica, “no està a l’agenda de l’equip de govern del Partit Popular pel que fa a l’estat de conservació del paviment que ara, quan plou, provoca que la ciutadania que va al mercadet esvare i caiga, com ha passat este matí i com vé passant des de fa molt de temps”.
La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afirma que “si tots paguem els impostos com toca i quan toca, no entenem que necessitats bàsiques com la de tindre el paviment en condicions, que evite caigudes de les persones, no ha de qüestionar-se per part de l’alcalde, Lorenzo Agustí, i de la seua regidora encarregada de l’àrea, Inmaculada Contelles”.

En este sentit, Ripoll diu que “des de Compromís per Paterna secundem les queixes rebudes dels paterners i paterneres per a que l’ajuntament solucione ja, sense tardar, les males condicions que tenen les rajoles de la plaça del Poble”.

Per a la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “no sabem si és que el senyor Agustí o Inmaculada Contelles estan esperant que algun paterner o paternera pose una denúncia contra el consistori per caure a causa del mal estat del terra. En eixe cas, des de Compromís per Paterna els avisem, en un exercici de ‘fair play’, que en ciutats com València les persones que han caigut a la plaça de l’Ajuntament han posat denúncies contra el consistori que dirigeix Rita Barberà, i les han guanyat”.

Així, Loles Ripoll assenyala que “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern, ens comprometem a tindre els carrers de la ciutat de Paterna, i en concret de llocs tan emblemàtics com la plaça del Poble, en òptimes condicions que eviten les caigudes a la ciutadania i que siguen una bona carta de presentació per al nostre poble”.

Retall: LEVANTE EMV (16 febrer)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DIA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Martes: Mercado, más gente y algo de lluvia...resbalón seguro...y caida casi segura también...MENOS REPARTIR ZUMO DE NARANJA y más poner a trabajar al personal. ES QUE NO VEN QUE ESTA MUY ROTO?... pero si tienen la sede al lado.
Ah claro que empezaran a bajar a la pza para campaña....