Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 18 de febrer del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LES GREUS DEFICIÈNCIES DEL VALENTÍN HERNÁEZ CONTINUEN DESPRÉS DE TRES ANYS INAUGURAT

L’equip de govern del PP va inaugurar este centre en 2008 amb importants mancances com la calefacció

Compromís per Paterna, en una visita recent al centre polivalent Valentín Hernáez, ha comprovat que encara no s’han arreglat les deficiències que té l’edifici per a donar servei a la ciutadania de Paterna, mancances que porten  tres anys, des de 2008, sense cap solució.

Per exemple, la calefacció continua sense arribar a totes les dependències de l’edifici, el taller de cuina que estava previst per a l’àrea de Salut Mental no pot fer-se perquè els electrodomèstics segueixen embalats al no haver una cuina feta i “l’habitació on va la cuina i on es troben els electrodomèstics es gasta ara com a traster”, apunten des de la coalició.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que “la situació, que ja l’hem denunciat en d’altres ocasions no és de rebut i les persones que treballen i les que, per exemple, acudeixen a rebre atenció mèdica o a fer activitats no es mereixen este tractament per part del governants municipals del PP”.

Ripoll destaca que “la inauguració, al gener de 2008, es va fer massa ràpidament i els anys ens han donat la raó: les preses són males conselleres i l’alcalde s’estima més fer inauguracions grandiloqüents, que després es queden en cortines de fum, i en una mala atenció als paterners i paterneres”.

Segons la regidora, “sabem que en el cas dels malalts de Salut Mental, alguns dels quals reben tractament al Valentín Hernáez, han de ser punxats en una taula d’ordinador que està coberta amb un hule. El telèfon en esta secció és compartit amb d’altres associacions i no tenen ni ordinadors. Això són unes condicions tercermundistes per a donar atenció pública”. Ripoll afegeix que “també hem vist i comprovat que no totes les sales del Valentín Hernáez es netegen, no per desídia del personal, que fa el seu treball molt bé, si no per ordre municipal que va reduïnt les àrees on cal passar un aigua, per dir alguna cosa”.

El wi-fi i la connexió a la xarxa “tampoc arriba a tot l’edifici, quan seria tan fàcil com posar una instal·lació que duguera les noves tecnologies a tot el centre. Una situació que fa que més d’un col·lectiu que té seu allí es porte el seu ordinador i un mòdem portàtil per a tindre Internet”. Així, la portaveu de Compromís per Paterna assenyala que “si Compromís estem al proper equip de govern impulsarem el wi-fi en tots els edificis municipals i establirem unes condicions bàsiques a l’hora de donar atenció pública i sanitària als usuaris del Valentín Hernáez” .

Retall: LEVANTE EMV (18 febrer)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA