Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 19 de febrer del 2011

COMPROMÍS DEMANA A AGUSTÍ QUE NO VENGA LA PELL DE L’OS ABANS DE CAÇAR-LO AMB EL TEMA DE L’IKEA

La coalició exigeix que no se facen anuncis a l’aire mentre la situació continue en la indefinició i que l’alcalde no pose a Paterna en evidència

Compromís per Paterna considera que l’alcalde del municipi, Lorenzo Agustí, “està fent electoralisme amb el degoteig constant d’informació sobre l’arribada de l’Ikea al poble, un assumpte que quan pareix que se li escapa de les mans va i anuncia que tot va bé, i que cada vegada està més a prop d’obrir la multinacional a Paterna. Clarament està venent la pell de l’os abans de caçar-lo”.


Per a la coalició, “tornem de nou a les habituals cortines de fum d’Agustí i els seus bluffs mediàtics, quan el que proposem des de Compromís per Paterna és que el cap del govern municipal del PP faça un sol anunci definitiu, amb garanties clares de l’obertura de l’Ikea a Paterna. Eixa seria la veritable notícia que hauria de donar l’alcalde. I com això no ha passat, des de Compromís li demanem que pare d’omplir pàgines en la premsa quan la situació encara està en estudi”.

Ara, que fa un any just del trencament de les negociacions entre l’alcalde i la multinacional, Lorenzo Agustí decideix parlar directament amb els empresaris de Suècia, que el desautoritzen diguent-li públicament que les decisions sobre la tenda a Paterna les pren la seua gent que hi ha a la delegació d’Espanya.

Com l’alcalde no troba la resposta que espera, provoca una reunió amb Ikea Espanya i, en eixir de la reunió, dóna per bona la nova ubicació de l’Ikea al costat del poliesportiu K7. Però el mateix dia, Ikea Espanya torna a desautoritzar-lo diguent que encara “s’ho està estudiant”.


Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “és la segona vegada que la intervenció personal d’Agustí es carrega la negociació amb una gent molt acostumada a negociar les millors condicions per a la seua empresa i, a més, deixa al municipi de Paterna en evidència”. En este sentit, la portaveu municipal afegeix que, “pel que sembla, la crisi oberta en estes negociacions no està acabada i els de Suècia no tenen pressa perquè no han d'anar a les eleccions que, al cap i a la fi, és el que més li cou a l’alcalde”.

Segons Loles Ripoll, “Compromís per Paterna volem que vinga l’Ikea al municipi, però no a costa d’enganyar la ciutadania amb promeses que de moment no estan complint-se. A més a més, si finalment Ikea s’instal·la a Paterna, Compromís anunciem que vigilarem tot el procés d’implantació: accessos, contractació de personal i d’altres aspectes”.  

Retall: LEVANTE EMV (19 febrer) 

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ